x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Divort in Mediapro - Teo, la Kanal D

Divort in Mediapro - Teo, la Kanal D

de Cristina Ologeanu    |    29 Aug 2006   •   00:00
Divort in Mediapro - Teo, la Kanal D

In Jurnalul National de ieri va anuntam ca Teo Trandafir divorteaza de Pro TV. Postul de televiziune al lui Adrian Sarbu neaga vehement ca aceasta colaborare ar fi incetat. "Relatia noastra cu Teo se bazeaza pe un contract care se afla inca in derulare. Nu am primit nici o hartie de la Teo cum ca ar dori sa inceteze acest contract", a precizat Maria Apostol, director Relatii Publice. Tot mai multe surse sustin ca din aceasta toamna, Teo Trandafir va face emisiuni la un post de televiziune apartinand celui mai mare trust media din Turcia: Dogan Media Group. Acesta a obtinut recent licenta de la CNA pentru canalul de divertisment Kanal D. Radu Voicu, directorul de programe al acestui post, nu a confirmat, dar nici nu a infirmat ca Teo va veni la Kanal D. "Nu pot sa va spun nimic in momentul de fata", ne-a declarat domnia sa ieri. Insa a precizat ca in cursul zilei de astazi va putea vorbi mai in detaliu despre acest lucru.

SALARIU DUBLU. Aceleasi surse care dau ca sigura venirea lui Teo la Kanal D sustin ca vedeta Pro-ului va primi un salariu de 50.000 de euro (dublu fata de banii pe care i-l dadea Sarbu!) plus o "prima de instalare" de 400.000 de euro. Desi sumele sunt fabuloase, se pare ca trustul turcesc de media va avea de unde sa le achite. In prima faza, Dogan Media Group va investi in Romania 30-35 de milioane de euro. Patronul trustului, Aydin Dogan, are cele mai citite publicatii, Hurriyet si Milliyet, Kanal D, o agentie de stiri. Totodata, omul de afaceri detine peste 50 de companii in domeniul bancar, asigurari, energie si turism, iar profitul operational obtinut in primele patru luni din 2006 se ridica la suma de 23 milioane de euro. Pana la ora inchiderii editiei, Teo Trandafir nu a putut fi contactata.

TRECUT. Teo Trandafir poate fi considerata una dintre vedetele de televiziune care au pornit de la munca jos in domeniu. Ea a intrat in mass-media in 1991, dar ca secretara la Fun Radio Bucuresti. In perioada 1991-1993 Teo a devenit realizatorul programelor de stiri la acelasi post. In 1993 a venit prima oara in Pro, ca redactor de stiri la Pro FM. Aici a mai fost si realizator-prezentator al emisiunii "Rondul de dimineata". In 1994 Teo a ajuns director la Radio 2M Plus. In acelasi an, ea debuteaza pe sticla in calitate de coprezentator (cu Mircea Badea) al matinalului "Buna dimineata, Romania" de la Tele 7abc. In perioada 1997-2000 a prezentat la Antena 1, impreuna cu Mircea Badea, "Dimineata devreme" si "Teo si Mircea sou". Din 2000 a venit la Pro TV, unde a prezentat "Teo", "Bilet de vacanta", "5 saptamani in balon", "Vine Teo", "Teo si vedete cu sacul", "Teo si Andi" si "Vrei Teo, ai Teo". (Cristina Ologeanu)

×
Subiecte în articol: observator