x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DNA: Mihai Prădatu nu are şi nu a avut nicio calitate procesuală în dosarele Elenei Udrea

DNA: Mihai Prădatu nu are şi nu a avut nicio calitate procesuală în dosarele Elenei Udrea

05 Aug 2015   •   18:09
DNA: Mihai Prădatu nu are şi nu a avut nicio calitate procesuală în dosarele Elenei Udrea

Mihai Prădatu, arhitectul pârtiei de schi de la Obârşia Lotrului - Transalpina Ski Resort, care s-a sinucis la sfârşitul lunii iulie, nu avut nicio calitate procesuală în dosarele Elenei Udrea de la DNA.

"Numitul Prădatu Mihai nu are/nu a avut calitate procesuală în nicio cauză legată de Udrea Elena Gabriela aflată pe rolul DNA, prin urmare nici în dosarul mediatizat sub numele de Gala Bute", a transmis DNA, în urma unei solicitări adresate de AGERPRES.

Surse judiciare au declarat că Mihai Prădatu nici nu a fost audiat la DNA în dosarul "Gala Bute".

Presa a relatat că Mihai Prădatu era "martorul-cheie" în dosarele Elenei Udrea, însă el s-a sinucis la puţin timp după ce a fost audiat la DNA.

De asemenea, conform jurnaliştilor, Mihai Prădatu ar fi fost vizat de o anchetă a procurorilor DNA, după ce acesta a cumpărat un teren de la controversatul om de afaceri Gheorghe Deaconeasa, acesta din urmă fiind condamnat în două dosare pentru retrocedări ilegale de terenuri.

Mihai Prădatu a fost găsit spânzurat, la sfârşitul lunii iulie, în apartamentul său din Râmnicu Vâlcea.

Domeniul schiabil Transalpina Ski Resort a fost inaugurat în anul 2012 pe malul Lacului Vidra, în zona staţiunii Obârşia Lotrului, după o investiţie de 35 de milioane de euro.

Pârtia a fost proiectată de Mihai Prădatu şi este prevăzută cu telegondole, teleschiuri, telescaune şi tunuri de zăpadă.
AGERPRES 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea