x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doi şoferi din Sibiu au lovit pietoni pe trecere şi au fugit! Fiecare riscă până la 7 ani de închisoare

Doi şoferi din Sibiu au lovit pietoni pe trecere şi au fugit! Fiecare riscă până la 7 ani de închisoare

27 Aug 2015   •   13:47
Doi şoferi din Sibiu au lovit pietoni pe trecere şi au fugit! Fiecare riscă până la 7 ani de închisoare
Sursa foto: FOTO: Arhivă

Doi şoferi din Sibiu sunt cercetaţi pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, după ce au comis accidente rutiere şi apoi au plecat fără să anunţe Poliţia. Ei riscă acum până la 7 ani de închisoare.

Marţi, 25 august, la Unitatea de Primiri Ugenţe (UPU) a Spitalului Judeţean din Sibiu s-a prezentat o tânără în vârstă de 24 de ani care fusese victima unui accident rutier produs pe Bulevardul General Vasile Milea din acelaşi oraş, potrivit tribuna.ro.

Ea a fost acroşată de un autoturism în timp ce traversa partea carosabilă regulamentar, pe trecerea de pietoni, iar şoferul a fugit de la locul accidentului.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii Biroului Rutier Sibiu l-au identificat pe conducătorul auto, fiind vorba despre un sibian în vârstă de 63 de ani. Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

În aceeaşi zi, în jurul orei 15.00, tot la UPU s-a prezentat un alt sibian, în vârstă de 48 de ani, care fusese şi el victima unui accident rutier produs tot în municipiul Sibiu, dar pe Bulevardul Corneliu Coposu, tot pe fondul neacordării de prioritate pietonilor.

Şi în acest caz, conducătorul auto a părăsit locul producerii evenimentului fără să anunţe Poliţia. Şoferul a fost identificat la scurt timp, fiind un sibian în vârstă de 26 de ani, căruia poliţiştii i-au întocmit dosar penal ca urmare a săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.



×