x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doi tineri au căzut în fosa septică a unei pensiuni din Bistriţa Năsăud. Unul dintre ei a decedat

Doi tineri au căzut în fosa septică a unei pensiuni din Bistriţa Năsăud. Unul dintre ei a decedat

de Agerpres    |    13 Aug 2014   •   19:28
Doi tineri au căzut în fosa septică a unei pensiuni din Bistriţa Năsăud. Unul dintre ei a decedat

Un tânăr de 30 de ani şi-a pierdut viaţa, iar un al doilea, de 36 de ani, se află în stare gravă după ce au căzut, miercuri seară, într-o fosă septică a unei pensiuni turistice de pe raza localităţii Arcalia, judeţul Bistriţa-Năsăud.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, cei doi tineri au fost scoşi la suprafaţă de către localnici, care au anunţat autorităţile, iar la faţa locului s-au deplasat echipajul de terapie intensivă mobilă şi un altul de prim ajutor ale SMURD.

În ciuda eforturilor depuse de medici, tânărul de 30 de ani nu a mai putut fi salvat. Al doilea, deşi intrase în stop cardio-respirator, a fost resuscitat şi transportat la Spitalul de Urgenţă Judeţean din Bistriţa.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Oana Andreica, a declarat că, din primele cercetări, a rezultat faptul că proprietara unei pensiuni din localitatea Arcalia apelase la cei doi tineri pentru a-i curăţa fosa septică. În timpul acestor lucrări, tânărul de 36 de ani a căzut în interiorul fosei, iar cel de 30 ani a sărit să îl ajute, însă niciunul nu a mai reuşit să iasă la suprafaţă.

Fosa septică în care au căzut cei doi are o adâncime de aproximativ şase metri.

Poliţiştii au preluat cazul pentru a stabili exact condiţiile producerii tragediei şi dacă poate fi trasă vreo persoană la răspundere pentru incident. 

×
Subiecte în articol: deces fosa septica