x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doi tineri în comă, preluați de Serviciul de Ambulanță Constanța. Se crede că ar fi consumat droguri

Doi tineri în comă, preluați de Serviciul de Ambulanță Constanța. Se crede că ar fi consumat droguri

30 Apr 2018   •   11:53
Doi tineri în comă, preluați de Serviciul de Ambulanță Constanța. Se crede că ar fi consumat droguri

Un bucureştean de 25 de ani şi o tânără de 21 de ani din Polonia, ajunşi în stare de comă, au fost preluaţi luni dimineaţă de Serviciul de Ambulanţă Judeţeană Constanţa, fiind transportaţi la spital. 

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină în zona în care se desfăşoară festivalul Sunwaves din Mamaia, pentru un tânăr bucureştean şi unul din Londra. Ulterior, SAJ a fost sesizat privind situaţia tinerei poloneze, aflată la un alt club din Mamaia. 

"Am fost solicitaţi pentru un pacient inconştient de aproximativ 25 de ani, care a fost preluat de un echipaj SAJ şi transportat la spital, şi un pacient de aproximativ 20 de ani, agitat, căruia i s-a acordat primul ajutor şi a refuzat transportul la spital. Tânărul de 25 de ani este din Bucureşti, iar cel de 20 de ani este din Londra. A mai fost un caz, la Crazy, o pacientă de cetăţenie poloneză, de 21 de ani, tot în comă, transportată la spital", a declarat, pentru AGERPRES, Claudia Tatarici, medic şi purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa. 

Ea a mai precizat că SAJ Constanţa a intervenit după ce aceste cazuri au fost semnalate la 112. Claudia Tatarici a subliniat că nu poate afirma dacă aceşti tineri au consumat sau nu droguri, deoarece un astfel de diagnostic poate fi stabilit abia după realizarea testelor toxicologice. AGERPRES

×