x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Soţia lui Mircea Băsescu spune că a cerut scuze familiei lui Traian Băsescu: "Nu am putut să ne ridicăm la nivelul rangului la care am ajuns"

Soţia lui Mircea Băsescu spune că a cerut scuze familiei lui Traian Băsescu: "Nu am putut să ne ridicăm la nivelul rangului la care am ajuns"

22 Iun 2014   •   16:51
Soţia lui Mircea Băsescu spune că a cerut scuze familiei lui Traian Băsescu: "Nu am putut să ne ridicăm la nivelul rangului la care am ajuns"
Sursa foto: Antena3

Soţia lui Mircea Băsescu i-a cerut scuze cumnatei sale pentru situaţia creată de scandalul cu familia Bercea – informează Antena3.

“Am trimis un mesaj cumnatei mele (Maria Băsescu n.n.) prin care o rog să... îi rog să ne ierte şi să înţeleagă faptul că întotdeauna i-am respectat şi de asemenea regret că nu am putut să ne ridicăm la nivelul demnităţii, a rangului la care am ajuns. Probabil că nu am fost pregătiţi... Cred că toată lume are ceva de învăţat din asta”, a spus Doiniţa Băsescu, soţia lui Mircea Băsescu.

VIDEO. Declaraţia Doiniţei Băsescu

Ea a spus că soţul a sunat-o o dată de când a fost reţinut. “O să încerc să ajung şi la Bucureşti, dacă o să am dreptul la vizită”, a adăugat Doiniţa Băsescu.

Ea le-a povestit ziariştilor că a primit mesaje de încurajare: “Ceea ce vreau să spun este că le mulţumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje şi care mi-au trimis energia lor pozitivă ca să putem depăşi situaţia aceasta şi spun că au încredere în noi”.

Mircea Băsescu, fratele preşedintelui Traian Băsescu a fost reţinut joi de DNA şi a primit vineri mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzaţia de trafic de influenţă. Fratele preşedintelui României ar fi primit 250.000 de euro să intervină pentru Bercea Mondial – judecat pentru tentativă de omor.

×