x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doliu în muzica internațională. Un cunoscut cântăreț a murit. A fost îndrăgostit de Corina Chiriac

Doliu în muzica internațională. Un cunoscut cântăreț a murit. A fost îndrăgostit de Corina Chiriac

02 Oct 2019   •   22:01
Doliu în muzica internațională. Un cunoscut cântăreț a murit. A fost îndrăgostit de Corina Chiriac

Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din Cehia, cântărețul Karel Gott, s-a stins din viață marți, 1 octombrie, la vârsta de 80 de ani. Numele lui, însă, este legat și de România, întrucât ani de zile a avut o relație cu celebra Corina Chiriac, potrivit Antena 1

Karel Gott a murit la vârsta de 80 de ani, după ce în ultimii ani s-a luptat cu leucemia. 

 

Artistul s-a făcut remarcat la Eurovision, în 1968, atunci când a reprezentat Austria la celebrul concurs muzical european. Pe durata vieții, el a lansat peste 100 de albume și a vândut milioane de discuri în toată lumea.

 

 

Cântărețul este recunoscut și pentru povestea de iubire pe care a trăit-o cu nimeni alta decât Corina Chiriac. Cei doi s-au cunoscut la un festival de muzică din Cehoslovacia, s-au îndrăgostit nebunește și, mai mult de atât, se pare că au fost la un pas de căsătorie. 

 

Ea a transmis un mesaj după moartea lui, semn că nu l-a uitat: ”Încă un artist a părăsit Scena Muzicală Internațională. Condoleanțe familiei și admiratorilor. Dumnezeu să-l ierte”, a scris ea pe Facebook, alături de o fotografie cu celebrul artist.

×