x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doliu in muzica populara. A fost rapus de o boala necrutatoare la doar 47 de ani

Doliu in muzica populara. A fost rapus de o boala necrutatoare la doar 47 de ani

27 Sep 2016   •   22:12
Doliu in muzica populara. A fost rapus de o boala necrutatoare la doar 47 de ani

Cunoscutul cântăreț de muzică populară și prezentator de emisiuni Aurelian Preda a murit marți seara, într-o clinică din străinătate, potrivit Wowbiz.ro.

Artistul a murit la orele 18.10, într-o clinică privată din Austria, dupa ce s-a luptat o bună perioadă de timp cu o boală incurabilă. 

"Nimic nu l-a mai putut salva! Avea doar 47 de ani, dar destinul a fost necruțător cu el. Dumnezeu să-l odihnească", au spus apropiații lui Preda.

Trupul neînsufletit va fi adus în țară în zilele următoare, iar înmormantarea va avea loc la Mânăstirea Călugarilor din Derveni.

Aurelian Preda a primit diagnosticul de cancer în urmă cu şapte ani, însă a ţinut acest lucru ascuns pentru a-şi proteja familia. "În urmă cu şapte ani am aflat, dar am ţinut ascuns pentru a-mi proteja familia. O dată cu trecerea timpului am început să mă simt din ce în ce mai rău: de la panică la citostatice şi multă-multă suferinţă. Sunt pregătit să mor fie mâine, fie săptămâna vitoare, fie la anul sau peste 30 de ani”, a declarat solistul argeşean, în urmă cu patru ani.

×
Subiecte în articol: Aurelian Preda cancer deces