x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doliu în muzica populară. Ileana Ciuculete a murit în spital

Doliu în muzica populară. Ileana Ciuculete a murit în spital

14 Mar 2017   •   20:47
Doliu în muzica populară. Ileana Ciuculete a murit în spital

Doliu în muzica populară. Ileana Ciuculete, 59 de ani, s-a stins din viaţă, marţi seară, pe patul de spital. 

Ea era internata in spital de trei zile din cauza unei raceli. 

Contactat de reporterii spynews.ro, Cornel Galeş, soţul artistei, a confirmat, printre suspine, vestea cutremurătoare: "Da, Ileana s-a dus...".

Mihai Morar - “Nu s-a stiut nimic despre ea in ultima perioada. Insa se pare ca era internata in spital. Condoleante familiei!”

Maria Carneci - “Tremur, imi tremura carnea pe mine. Nu cred asa ceva, nu stiu nimic, o cunosc de la 15 ani, ce s-a intamplat?! Sunteti siguri de asa ceva? Nu m-a sunat nimeni. Era femeie in toata puterea. Inca cred ca e o gluma macabra!”

Elena Merisoreanu - "Am vorbit acum 3 zile cu ea si mi a zis ca nu se simte prea bine de la raceala. Am vorbit cu Cornel si mi-a zis ca s-a dus..."

De asemenea, jurnalista Mara Bănică a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine cu interpreta de muzică populară, la o petrecere de acum un an, arătându-se şocată de vestea primită.

"Sunt in stare de soc. Am citit, scurt, in ziare. Apoi l-am sunat pe Cornel, în speranta unei glume proaste. Nu...Ileana s a prăpădit, în spital, în braţele lui. Mi-a spus, printre lacrimile lui şi ale mele că Ileana a făcut o ciroza galopantă dintr-o hepatita C despre care nu ştia", a scris Mara Bănică pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Ileana Ciuculete