x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DOLIU LA SMURD. A murit la doar 33 de ani! Raed Arafat: “Nu am cuvinte să descriu tristețea mea”

DOLIU LA SMURD. A murit la doar 33 de ani! Raed Arafat: “Nu am cuvinte să descriu tristețea mea”

12 Mar 2016   •   17:42
DOLIU LA SMURD. A murit la doar 33 de ani! Raed Arafat: “Nu am cuvinte să descriu tristețea mea”

Vineri seară, Szabi - unul dintre cei mai dedicaţi tineri din SMURD Târgu Mureş -  a suferit un stop cardiac şi, în pofida încercărilor colegilor săi de a-l resuscita, tânărul nu a mai putut fi salvat. Avea doar 33 de ani.

El devenise voluntar SMURD pe când avea doar 14 ani şi de atunci a rămas alături de echipa de la Târgu Mureş, scrie voceatransilvaniei.ro.

Secretarul de stat Raed Arafat a transmis un mesaj de condoleanţe, prin intermediul paginii sale de Facebook:

„Am aflat cu mare tristete faptul ca am pierdut unul dintre cei mai dedicati oameni cu care am lucrat in SMURD Targu Mures. Szabi a devenit voluntar la SMURD cand avea doar 14 ani. A studiat si a devenit asistent medical ramanand alaturi de noi in continuare. In aceasta seara, doar la varsta de 33 ani, a suferit un stop cardiac si in pofida incercarilor colegilor din Targu Mures de a-l salva, din pacate Szabi ne-a parasit! Nu am cuvinte sa descriu ce simt si ce pierdere este plecarea lui dintre noi! Sa-l odihneasca Dumnezeu si condoleantele mele familiei, prietenilor si colegilor lui. Sunt convins ca el nu va fi uitat niciodata! Este trist cand salvatorii nu pot fi salvati!”.

"Noi, colegii şi prietenii lui Szabi suntem alături de familia greu încercată în aceste momente. Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace, coleg drag!”, au transmis și colegii săi de la ISU Mureş.

×