x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dolj: Bărbat care arunca benzină într-un bloc din Craiova şi pe trecători, ridicat de Poliţie

Dolj: Bărbat care arunca benzină într-un bloc din Craiova şi pe trecători, ridicat de Poliţie

13 Aug 2019   •   18:33
Dolj: Bărbat care arunca benzină într-un bloc din Craiova şi pe trecători, ridicat de Poliţie

Un bărbat care arunca cu benzină într-un bloc din Craiova şi pe persoanele care treceau prin acea zonă a fost imobilizat şi ridicat, marţi, de poliţişti, informează IPJ Dolj.

Conform sursei citate, două persoane au suferit arsuri.

"În jurul orei 16.00, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat aruncă cu benzină într-un bloc din Craiova, dar şi pe persoane care trec prin zona respectivă. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliţie precum şi luptători SAS, care au reuşit să pătrundă în apartamentul în care acesta se afla, situat la etajul 2 al blocului. Cel in cauza a fost imobilizat, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat de 32 de ani, din Craiova", precizează IPJ Dolj.

Bărbatul a fost dus la sediul Poliţiei pentru cercetări şi stabilirea măsurilor legale ce se impun. 

"Două persoane ar fi suferit arsuri că urmare a acţiunilor săvârşite de cel în cauză. La intervenţie au participat şi jandarmi din cadrul IJJ Dolj, precum şi pompieri din cadrul ISU Dolj", mai informează IPJ Dolj.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: dolj politie