x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dolj - Si comisarul Gulin si-a tras un vilau!

Dolj - Si comisarul Gulin si-a tras un vilau!

18 Feb 2005   •   00:00

Comisarul-sef Ilie Vilau nu este singurul ofiter de Politie Economico-Financiara imbogatit in plina campanie de "recoltare" a TVA-ului.

"RECORD". Casa lui Gulin a fost construita foarte repede
Subalternul sau direct, comisarul Laurentiu Gulin, a avut nevoie doar de cateva luni pentru a-si trage si el un ditamai vilau.

Devalizarea bugetului de stat cu aproape 2.200 miliarde de lei, reprezentand TVA-ul rambursat de Finantele doljene, nu ar fi fost posibila fara pasivitatea, se pare deloc dezinteresata, a mai-marilor Politiei Economico-Financiare respective. Coincidenta sau nu, avutia sefilor Politiei Economico-Financiare s-a insutit cam in acelasi timp cu demararea "campaniei de recoltare" a TVA-ului. Comisarul-sef Ilie Vilau nu este insa singurul ofiter transformat in ciocoi pe timpul campaniei amintite. Comisarul Laurentiu Gulin, seful Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Dolj, s-a trezit, si el, proprietar de vilau. Astfel, la intrarea in satul Albesti, "colonelul Gulin de la Politie", dupa cum il cunosc muncitorii, si-a ridicat o casa de toata frumusetea. (Cristian Vasilcoiu)

×
Subiecte în articol: observator