x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dolj: Un deţinut a evadat de la Penitenciarul Pelendava

Dolj: Un deţinut a evadat de la Penitenciarul Pelendava

30 Iun 2011   •   11:14
Dolj: Un deţinut a evadat de la Penitenciarul Pelendava

Un detinut condamnat pentru talharie a evadat, astazi, de la Penitenciarul Pelendava de langa municipiul Craiova. El a fost dat in urmarire de catre Politia Dolj, care a instituit filtre in tot judetul si l-a dat in consemn la frontiera.

Potrivit comisarului Florentina Popescu de la Politie Dolj, reprezentantii penitenciarului au anuntat evadarea detinutului in jurul orei 12:35.

"De urgenta au fost constituite filtre ale Politiei Rutiere, atat in Craiova, cat si in judet si am trimis semnalmentele pe care cei de la penitenciar ni le-au dat catre Politia de Frontiera si cei de la Transporturi Feroviare. De asemenea, am anuntat si inspectoratele de politie din judetele vecine", a anuntat Florentina Popescu, citata de Mediafax.

Adjunctul comandantului Politiei Dolj, comisar-sef Nicusor Badea, a afirmat ca detinutul, care este din Bacau, a evadat in timp ce se afla la munca pe camp.

"Penitenciarul are un regim semideschis. El muncea si la un moment dat a solicitat sa mearga la baie. A profitat de conjunctura creata si a fugit', a declarat comisar-sef Nicusor Badea.

Potrivit acestuia, detinutul era condamnat pentru infractiunea de furt.

×