x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dorel loveşte în Drumul Taberei: muncitorii care lucrează la metrou au fisurat magistrala de gaze

Dorel loveşte în Drumul Taberei: muncitorii care lucrează la metrou au fisurat magistrala de gaze

04 Apr 2012   •   14:24
Dorel loveşte în Drumul Taberei: muncitorii care lucrează la metrou au fisurat magistrala de gaze

Conducta magistrala de gaze care alimenteaza cartierul bucurestean Drumul Taberei a fost fisurata de muncitorii care lucreaza la magistrala 5 de metrou, insa nu exista pericol de explozie, au declarat miercuri Mediafax reprezentantii ISU Bucuresti.

O echipa Distrigaz intervine pentru remedierea avariei la conducta cu diametrul de 250 de milimetri, in timp ce ISU supravegheaza remedierea avariei, cu o autospeciala dotata cu apa si spuma.

Potrivit purtatorului de cuvant al Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei, Andrei Codau, circulatia este restrictionata in zona in care bulevardul Drumul Taberei se intersecteaza cu strazile Valea Ialomitei si Valea Argesului. Traficul dinspre bd. Drumul Taberei catre cele doua strazi este deviat pe ambele sensuri, a precizat Codau.

Potrivit oficialilor Distrigaz Sud Retele, dispeceratul companiei a fost sesizat, la ora 14.50, privind un incident asupra retelei de distributie pe strada Valea Ialomitei.

Echipele de interventie ale companiei s-au deplasat imediat la fata locului si au constatat deterioarea retelei de distributie de catre o firma terta care executa anumite lucrari in cadrul proiectului de realizare a liniei de metrou din zona. Agentii de interventie au luat toate masurile de siguranta necesare pentru securizarea perimetrului respectiv si nu a fost necesara sistarea furnizarii gazelor naturale in zona.

×