x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dosar penal pe numele lui Miron Cozma în urma accidentului de circulație în care a fost implicat

Dosar penal pe numele lui Miron Cozma în urma accidentului de circulație în care a fost implicat

24 Dec 2015   •   13:43
Dosar penal pe numele lui Miron Cozma în urma accidentului de circulație în care a fost implicat

 Poliţiştii doljeni au întocmit dosar de cercetare penală pe numele lui Miron Cozma pentru vătămare corporală din culpă în urma accidentului rutier în care a fost implicat, miercuri seara, în Craiova.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Alin Apostol, a declarat, joi, pentru AGERPRES că lui Miron Cozma i-a fost reţinut permisul de conducere, însă nu i-a fost suspendat şi dreptul de a conduce pe perioada cercetărilor.

'În acest caz a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă şi i-a fost reţinut permisul de conducere, însă i s-a eliberată dovadă pentru 15 zile cu care poate circula, nefiindu-i suspendat şi dreptul de conducere. Pe perioada cercetărilor, dovada se poate prelungi', a spus Alin Apostol.

Miron Cozma, care se deplasa miercuri seara dinspre Slatina spre Craiova, a fost implicat într-un accident rutier în momentul în care a virat stânga pentru a intra într-un hipermarket la intrarea în Craiova. Maşina lui Cozma a fost lovită de un autoturism care circula din sens opus, iar în urma impactului dintre cele două autovehicule maşina condusă de Cozma a fost proiectată în alt autoturism care ieşea din parcarea magazinului.

În urma accidentului, Miron Cozma a fost lovit uşor la cap, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova. La finalul investigaţiilor medicale, Miron Cozma a părăsit spitalul.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: miron cozma dosar penal accident rutier