x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dosar penal de proxenentism. Daniela Crudu, Mădălina Pamfile, Simona Trașcă, Denisa Bita, aduse cu mandat la Poliție

Dosar penal de proxenentism. Daniela Crudu, Mădălina Pamfile, Simona Trașcă, Denisa Bita, aduse cu mandat la Poliție

05 Feb 2015   •   21:23
Dosar penal de proxenentism. Daniela Crudu, Mădălina Pamfile, Simona Trașcă, Denisa Bita, aduse cu mandat la Poliție

Aproximativ 50 de femei din lumea românească mondenă, numite de presa națională vedete, printre care și Daniela Crudu, au fost aduse cu mandat la Politie, numele acestora fiin menționat intr-un dosar de proxenetism.

 
Printre acestea se afla Simona Trasca, Denisa Bita sau Madalina Pamfile, dar si vedeta Playboy Rellys Tonu, potrivit Antena Stars. Vedeta Playboy s-a prezentat la Politie insotita de avocat. Audiata a fost si Diana Guresoaie, dar si alte prezente din lumea mondena. 
 
In ceea ce o priveste pe Daniela Crudu, aceasta ar fi fost adusa cu mandat pentru ca, desi fusese chemata la sectie, aceasta nu s-a prezentat conform indicatiilor initiale ale oamenilor legii.
 
Politistii Sectiei 19, cei de la Serviciul de Investigatii Criminale al Sectorului 5, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5, efectueaza in prezent cercetari intr-un dosar de proxenetism cu prostituate de lux, dar si din lumea show biz-ului.
 
Printre clientii femeilor se numarau Puiu Popoviciu, Ioan Neculaie, Irinel Columbeanu, Horia Sima, dar si fiul lui Adriean Videanu, Andrei Valentin. In ceea ce priveste tarifele, acestea plecau de la 1.000 de euro.
 
Daniela Crudu a mai fost implicata intr-un scandal sexual in 2011, cand cantaretul Leo de la Strehaia afirma ca i-a dat bani contra unor servicii sexuale. Acesta a afirmat atunci ca i-ar fi dat asistentei Tv 10.000 de euro pentru o noapte de sex.
 
În noul Cod Penal, prostitutia nu mai e infractiune, ci contraventie.
 

×