x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dosarul evaziunii de 50 de milioane de euro. Mari cantităţi de carne stricată - livrată unui lanţ de hypermarketuri

Dosarul evaziunii de 50 de milioane de euro. Mari cantităţi de carne stricată - livrată unui lanţ de hypermarketuri

30 Oct 2013   •   08:59
Dosarul evaziunii de 50 de milioane de euro. Mari cantităţi de carne stricată - livrată unui lanţ de hypermarketuri

Una dintre firmele implicate în dosarul de evaziune fiscală de peste 50 de milioane de euro a livrat unui lanţ de hypermarketuri "cantităţi importante" de carne alterată, adusă în paleţi în care erau şi "excremente de rozătoare", aspect sesizat de comerciant, conform referatului procurorilor - informează Mediafax, care citează referatul cu propunerea de arestare a celor implicaţi în dosar.

Mai mult, potrivit anchetatorilor, unul dintre inculpaţii din dosar, Orlando Daher, a dispus reambalarea unor cantităţi importante de pui grill, de ordinul zecilor de tone, returnate din hypermarket. Astfel el i-a cerut adminstratorului unei firme care presta servicii către SC Avicola Călăraşi SA să îl ajute să găsească o soluţie prin care se pot reambala cantităţi de pui, fără ca activitatea să fie supravegheată sau verificată de medici veterinari.

Procurorii anticorupţie au cerut, marţi, în faţa judecătorilor de la instanţa supremă, arestarea preventivă a lui Orlando Daher, dar şi a altor 26 de persoane, într-un dosar de evaziune fiscală de peste 50 de milioane de euro.

×