x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dosarul morţii Mădălinei Manole. Vezi pe cine acuză părinţii artistei de crimă cu premeditare

Dosarul morţii Mădălinei Manole. Vezi pe cine acuză părinţii artistei de crimă cu premeditare

13 Aug 2012   •   14:27
Dosarul morţii Mădălinei Manole. Vezi pe cine acuză părinţii artistei de crimă cu premeditare

Dosarul mortii Madalinei Manole a fost redeschis. Avocata parintilor cantaretei a facut o plangere in care se contesta decizia de neincepere a urmaririi penale. Mai mult, conform Antena 3, familia Manole vrea sa-l acuze oficial pe sotul Madalinei de crima cu premeditare.

In aceasta situatia, avocata parintilor Madalinei Manole ar trebui sa prezinte noi dovezi care sa-i convinga pe procurori ca decizia din urma cu o luna este incorecta si ar exista motive pentru care acest dosar sa fie redeschis.

Citeste si Madalina Manole s-a sinucis pentru ca nu mai era star. Cum interpreteaza expertii biletul de adio al cantaretei

In urma cu o luna, procurorii au hotarat sa dea neinceperea urmaririi penale pentru fiecare persoana implicata in dosarul mortii Madalinei Manole.

Parintii Madalinei Manole sunt nemultumiti de aceasta hotarare de neincepere a urmaririi penale. Ei au sustinut in ultimii doi ani ca exista macar o persoana direct vinovata de sinuciderea artistei, acuzatiile mergand spre sotul fetei "cu parul de foc", pe care se pare ca vor sa-l acuze in mod oficial de crima cu premeditare.

×
Subiecte în articol: dosar sinucidere madalina manole