x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dosarul soţiei lui Vlădan, preluat de Parchetul instanţei supreme

Dosarul soţiei lui Vlădan, preluat de Parchetul instanţei supreme

de Mara Raducanu    |    15 Mar 2012   •   21:00
Dosarul soţiei lui Vlădan, preluat de Parchetul instanţei supreme

Sapte persoane au fost audiate miercuri si ieri de procurorii Sectiei de ur­ma­ri­re penala si crimina­listica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ) in cazul atacului armat din coaforul din zona Perla. Potrivit unui comunicat al PICCJ, pana in acest moment al cer­ce­ta­ri­lor s-au constituit parti civile doua persoane va­ta­mate si, de asemenea, au fost solicitate, prin adresa de la unitatea de coafor in care s-au petrecut evenimentele, datele privind costu­rile reparatiilor si cele privind constituirea sau nu ca parte civila in cauza.

Sub acelasi as­pect, au fost solicitate cheltuielile de spitalizare. De asemenea, pro­cu­rorii Parchetului instantei supreme au preluat dosarul inregistrat la Parchetul de pe langa Ju­de­ca­toria Sectorului 4, avand ca obiect plangerea formulata de victima (n.r. – sotia inculpa­tului Gheorghe Vladan) pentru ame­nin­tare si care a fost inregistrata la data de 1 martie 2012 (cu patru zile inainte de uciderea Florinei Vla­dan). Si ancheta interna dispusa in cazul politistilor de la Sectia 14 din Bu­cu­resti a fost finalizata.

Concluziile vor fi facute publice dupa ce raportul este prezentat sefului Politiei Romane, Liviu Popa (foto), iar invinui­rile vor fi aduse la cu­nos­tinta po­litistilor cercetati. Patru angajati ai MAI au fost anchetati disciplinar, dupa ce au amanat so­lutionarea plangerii depuse de Florina Vla­dan, care se plangea ca sotul sau detine arme de foc si o ameninta cu moartea.

×
Subiecte în articol: observator