x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DOSARUL TRANSFERURILOR. Victor Becali şi Cristi Borcea pot munci în penitenciar

DOSARUL TRANSFERURILOR. Victor Becali şi Cristi Borcea pot munci în penitenciar

12 Iun 2014   •   09:59
DOSARUL TRANSFERURILOR. Victor Becali şi Cristi Borcea pot munci în penitenciar

Cristi Borcea şi Victor Becali, condamnaţi în Dosarul Transferurilor, au fost anunţaţi că pot munci în Penitenciarul Poarta Alba. Borcea şi Victor Becali îşi execută pedepsele în regim semideschis, potrivit unei decizii a Tribunalului Medgidia.

Din momentul încarcerării, în 4 martie, şi până acum ei nu au avut dreptul de a lucra, însă conducerea penitenciarului a decis că cei doi pot sa lucreze, scrie ziare.com. Momentan, Cristi Borcea şi Victor Becali pot presta activităţi în interiorul închisorii, neavând dreptul de a munci la Academia de fotbal a lui Gică Hagi.

Penitenciatul din judeţul Constanţa a încheiat un contract de prestări servicii cu Academia Hagi, însaăla şcoala de fotbal din localitatea Ovidiu au ajuns doar deţinuţii care îşi execută pedepsele în regim deschis, inclusiv Gigi Becali.

Totuşi, există o serie de avantaje pentru cei doi condamnaţi. Munca prestată în închisoare le va reduce pedepsele, pentru fiecare 4 zile lucrate scăzându-se o zi din condamnare. În plus, ei vor fi plătiţi, iar banii îi vor putea folosi la magazinul aflat în unitatea de detenţie.

Cristi Borcea are de executat o pedeapsă de 6 ani şi 4 luni de închisoare, în timp ce Victor Becali a primit  4 ani şi 8 luni de închisoare.

×