x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dosarul Transferurilor: "Gigi Becali le-a promis condamnatilor ca ii va ajuta sa plece din tara"

Dosarul Transferurilor: "Gigi Becali le-a promis condamnatilor ca ii va ajuta sa plece din tara"

19 Feb 2013   •   18:47
Dosarul Transferurilor: "Gigi Becali le-a promis condamnatilor ca ii va ajuta sa plece din tara"
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Procurorul DNA a afirmat in fata judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ca patronul Stelei, Gigi Becali, le-a promis oamenilor de fotbal condamnati in Dosarul Transferurilor ca ii va ajuta sa plece din tara, conform Romania TV.

 
Potrivit procurorului DNA, fratii Ioan si Victor Becali, George Copos si Cristi Borcea au participat la o intalnire cu Gigi Becali, care i-ar fi indemnat sa plece din tara si, mai mult, i-a asigurat ca le va facilita plecarea peste hotare.
 
Totodata, procurorul le-ar fi spus judecatorilor ca l-a indemnat pe finul sau, Cristi Borcea, sa nu se mai intoarca din Statele Unite, acolo unde a locuit in ultima perioada, in special dupa ce a divortat de prima sa sotie, Mihaela, si s-a recasatorit.
 
Gigi Becali a comentat, la Romania TV, spusele procurorilor: "Eu m-am intalnit la hotelul lui Copos. Am dat telefon si au zis ca sunt la Crowne Plaza cu avocatii si am zis ca merg si eu. Copos nu era acolo. Nefiind acolo, l-am sunat, pentru ca eu am facut niste glume ca o sa conduc hotelul... glume de-ale noastre si pe care le-au gustat toti. A venit si Copos, l-am imbratisat, nu am discutat nimic pentru ca avocatii erau cu unii din strainatate care faceau niste audituri despre cum se realizeaza transferurile de jucatori, ce inseamna dretpurile federative. Noi ne-am retras intr-o parte la o masa si s-a tradus intalnire de taina. Ce intalnire de taina? Daca ne intalnim in secret, ne intalnim intr-un bar? De fuga din tara, pas. Eu daca vorbesc, vorbesc despre mine, nu pot sa vorbesc despre Borcea, despre verii mei Becali sau despre Meme Stoica. Eu ce am spus, am spus despre mine", 
 
Dezvaluirile procurorilor vin in sustinerea unei solicitari privind aplicarea unei interdictii de a parasi tara in cazul celor judecati in Dosarul Transferurilor.
 
 
 

×