x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doua ore de iubire

Doua ore de iubire

30 Noi 2004   •   00:00

TELEVIZIUNE

PROGRAM - De sarbatoarea nationala, editie speciala a emisiunii "Din Dragoste" Cristina si Nicolae sunt impreuna, Irina si-a gasit fericirea, Monica este impreuna cu tatal copilului ei. Alexandru este fericit ca parintii lui stiu cat apreciaza el ca nu l-au parasit, iar Alexandra a devenit mai apropiata de mama ei. Toate acestea datorita emisiunii "Din Dragoste".
CRISTIAN PETRU

SPECIAL. Mircea Radu va va prezenta si in aceasta dupa-amiaza povesti de dragoste
Ne-am obisnuit ca, in fiecare marti, sa ne grabim acasa si sa ne uitam incepand cu 20:15 la "Din Dragoste", la Antena 1. Cazurile impresionante de aici i-au facut pe multi sa sune sa intrebe ce s-a mai intamplat cu protagonistii povestilor care ne tin in fiecare marti seara in fata televizoarelor. Sa isi doreasca sa revada unele cazuri, sa ajute pe cei care aveau nevoie de ajutor. Dar nu se poate intotdeauna sa fie reluate povestile care au aparut. In fiecare zi, pe adresa redactiei "Din Dragoste" vin zeci de scrisori de la oameni care au nevoie de ajutorul lui Mircea Radu si al echipei sale. Caravana este asteptata in toata tara de persoane ale caror inimi mai rezista doar datorita sperantei. In toate orasele exista povesti care trebuie descoperite, oameni care sa fie ajutati. Dar din pacate nu este intotdeauna timp. Dar, pentru ca astazi este 1 Decembrie, sarbatoarea nationala, in editia speciala a programului "Din Dragoste" veti putea urmari cum s-a schimbat viata unor oameni care au avut incredere in emisiunea Antenei 1.

POVESTILE. Adrian a fost la prima emisiune "Din Dragoste" la 14 septembrie 2000. O iubea in tacere pe Irina, asa ca a scris la "Din Dragoste". Fata a acceptat sa vina in studio si, pentru prima data, cei doi s-au intalnit fata in fata la prima emisiune. Cristina si Nicolae s-au cunoscut in urma cu patru ani, s-au iubit din prima clipa si au avut si un copil. Ea insa l-a inselat pe Nicolae cu fratele lui. El insa a iertat-o la emisiunea "Din Dragoste". Monica a apelat la ajutorul lui Mircea Radu in urma cu doi ani si jumatate. Avea 18 ani si tocmai nascuse un baietel, dar nu mai stia unde este tatal copilului. Tatal l-a recunoscut pe copil dupa ce a fost gasit de echipa emisiunii.

In iunie 2002, telespectatorii au putut urmari cazul unui baietel de doar 13 ani care sufera de distrofie musculara progresiva. Copilul a vrut sa le multumeasca parintilor ca au avut grija de el. Alexandra avea 10 ani cand a scris la "Din Dragoste". Parintii ei se despartisera, iar fetita voia foarte mult sa se impace, sa fie din nou o familie. Tatal ei nu a vrut insa sa vina acasa. Acestea sunt doar cinci dintre cazurile cele mai impresionante pe care le-ati urmarit la "Din Dragoste". Ce s-a mai intamplat cu protagonistii acestor povesti puteti afla astazi. Doua ore de dragoste in aceasta dupa- amiaza, prima parte de la 15:00, iar cea de-a doua de la 16:45.

SURPRIZE PENTRU ALEXANDRU
In urma cu doi ani, cand a fost la "Din Dragoste", Alexandru (foto) avea 13 ani si era la gimnaziu. Baiatul sufera de distrofie musculara progresiva, boala care il tine in scaunul cu rotile si il face sa aiba dureri cumplite. Isi dorea foarte mult un calculator si, dupa ce a fost la "Din Dragoste", o tanara din Bucuresti i-a facut cadou unul. In aceasta dupa-amiaza, Alexandru si familia lui vor fi din nou in studioul emisiunii "Din Dragoste", unde ii asteapta cateva surprize.

SUFERINTA ALEXANDREI
Alexandra a fost la "Din Dragoste" la 12.12.2001. Fetita suferea foarte mult din cauza divortului parintilor ei (foto). Mircea Radu si echipa emisiunii au facut tot ce le-a stat in puteri pentru ca micuta sa aiba din nou o familie. Dar tatal ei nu a vrut sa se mai intoarca la familia lui. Nici acum, dupa aproape trei ani, acesta nu o cauta pe cea care este sange din sangele lui. Alexandra a crescut si acum este o domnisoara, dar care insa sufera pentru ca nu il are pe tatal ei langa ea.

FAMILIE UNITA
Nicolae si Cristina (foto) din Aninoasa s-au impacat in studioul emisiunii "Din Dragoste". El a iertat-o ca s-a culcat cu fratele lui si s-au mutat impreuna in Arad, pentru a fi feriti de gura lumii. Acum, pentru a avea mai multi bani, Cristina a plecat in Spania la munca si se va intoarce in tara saptamana viitoare. Fiica lor, Madalina, are cinci ani si opt luni, iar la anul va merge la scoala. Nicolae va veni in aceasta dupa-amiaza in studioul "Din Dragoste". Va fi prezenta si Cristina, dar prin telefon.

FERICIREA IRINEI
Adrian (foto) o iubea in secret pe Irina. Datorita emisiunii, cei doi au avut ocazia sa se cunoasca si sa se iubeasca. Din pacate, relatia lor nu a mers. Dar, pentru ca Adrian a avut curaj sa vina la "Din Dragoste", tanarul a avut ocazia sa isi dea seama ca nu are sens sa sufere in tacere pentru Irina si ca este timpul sa isi gaseasca o noua iubita. Iar pentru Irina a insemnat un pas spre fericire. Fata a cunoscut un tanar care se uitase la emisiune, a placut-o si de atunci cei doi sunt impreuna.

REUNITA
In urma cu trei ani, Monica (foto) a nascut un baietel singura, noaptea in casa. Fata fusese de dimineata la Olimpiada la Geografie, unde a inceput sa o doara burta. A plecat acasa, dar durerea nu a cedat. Nu se gandea ca va naste, pentru ca era gravida doar in luna a saptea. Nimeni nu stia ca fata este insarcinata. Mama ei murise, iar tatalui ei i-a fost frica sa ii spuna. De tatal micutului nu mai stia nimic. Fata venise la redactia "Din Dragoste" cu cateva zile inainte sa nasca. Dupa ce a nascut, fata a sunat la Salvare si i-a mai anuntat ca a nascut pe singurii care stiau ca urmeaza sa fie mamica, pe cei din echipa emisiunii. Acestia l-au cautat trei saptamani pe tatal baiatului. Acesta a venit in studioul emisiunii, unde a promis ca il va recunoaste pe micut si, impreuna cu Monica, au facut planuri de casatorie. Monica si Ionut sunt in continuare impreuna, iar copilul lor se apropie de trei ani.
×