x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Două persoane şi-au pierdut viaţa în urma unei accident petrecut în zona Gării Târgu Mureş

Două persoane şi-au pierdut viaţa în urma unei accident petrecut în zona Gării Târgu Mureş

30 Mar 2019   •   10:36
Două persoane şi-au pierdut viaţa în urma unei accident petrecut în zona Gării Târgu Mureş
Sursa foto: Captura Video

Două persoane şi-au pierdut viaţa, sâmbătă dimineaţa, într-o coliziune violentă la intersecţia străzilor Gării cu Gheorghe Doja din Târgu Mureş, pe fondul vitezei excesive şi a neacordării de prioritate.

Martorii spun că şoferul unei autoutilitare, în vârstă de 40 de ani, ar fi încercat să vireze la stânga de pe str. Gheorghe Doja către strada Gării, timp în care un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, care circula pe drumul cu prioritate, l-a lovit în plin.

Autoutilitara s-a răsturnat pe şosea, peste şofer, în timp autoturismul a ieşit în decor, rupând indicatoare rutiere, un stâlp de beton şi arbuştii ornamentali de pe marginea drumului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, Ramona Varodi, a declarat, pentru AGERPRES, că din primele cercetări accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate, cauză principală, şi pe fondul vitezei excesive, cauză secundară.

Se fac cercetări în continuare la faţa locului pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut accidentul. Traficul rutier se este dirijat şi deviat pe rute ocolitoare, din cauza avariilor produse la reţeaua de semnalizare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Mureş, maior Cristian Virag, echipajele ajunse la faţa locului au descoperit o victimă surprinsă sub autoutilitară şi una încarcerată, ambele fiind declarate decedate de către echipajele medicale.

La locul accidentului a intervenit Detaşamentul Târgu Mureş al ISU Mureş, cu o maşină de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi două echipaje SMURD.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: gara târgu mureș accident