x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dr. Love

Dr. Love

de Mircea Radu    |    18 Oct 2005   •   00:00

Prietenul meu, doctorul Vasilescu ii spunea azi unui coleg ca ar putea sa fie concediati. Umbra de tristete de pe fata amicului meu l-a facut pe celalalt sa muste momeala si mai dihai…

L-a-ntrebat de unde stie el asta? Si de ce?... Pai, noi nu suntem ginecologi? a continuat Vasilescu. Ba da, a venit raspunsul. Pai… am ramas fara obiectul muncii. Gata! S-a zis!... Apoi, coborandu-si vocea continua - n-ai auzit la televizor avertizarea sa nu atingem pasarelele, ca luam gripa aviara?! In hohotele tuturor, Vasilescu si-a aprins un Kent lung si a iesit din camera de garda.

Nucu Vasilescu este un barbat fascinant. Frumusetea lui este intrecuta doar de farmecul sau devastator. Intotdeauna a stiut sa spuna exact ce voiau femeile sa auda; sa priveasca fix, forand in ochii lor si aducandu-si "victimele" intr-un soi de transa. Este cult, jongleaza cu cuvintele si cu starile lui (si cu ale altora). In plus, este un profesionist, un "meserias".

Plecat de jos, nascut dintr-un tata alcoolic si o mama surdo-muta, a urcat incet-incet pana la a fi ce este acum: directorul adjunct al celui mai mare spital din tara. De ce nu este director plin? Hmmm… Pentru ca s-a culcat cu nevasta unui mare stab, iar ala i-a prins.

"Cum Nucule, l-am intrebat, tocmai tu sa faci greseala sa te combini cu aia, cand stiai foarte bine cine e? Si… de ce taman la ea acasa, nu puteai s-o aduci la clinica?". Mi-a raspuns ca stia cine e "aia", stia si cine e "ala", normal!, dar a fost chemat la domiciliul lor pentru o consultatie. Tipa n-avea nimic grav, o intarziere de ciclu cauzata de o raceala. Au ramas singuri, grangurele fiind chemat de urgenta intr-o sedinta la partid, s-au apropiat si… asta a fost. Tare e insa, cum i-a prins barbat-su!... Cand s-au luat ei si s-au infierbantat, el n-a bagat de seama ca, langa canapea, era o masuta pe care statea, alaturi de sticks-uri, fursecuri si alte prostioare, un aparat de fotografiat! Si, cum "lucrau" ei asa, piciorul femeii lovea ritmic in masuta aia. Si-a tot dat in ea pana ce s-a rasturnat aparatul foto. Si… a cazut pe declansator! Tac! Si poza a fost gata! Ei n-aveau nici o treaba, n-auzeau, nu vedeau nimic in momentele alea, dar intr-o zi, cand sotul a descarcat pozele in calculator, era sa moara de inima… Nevesti-sii, nu i-a facut nimic ca o iubea de innebunea, dar lui Nucu i-a spus intre patru ochi: "O sa pupi tu sefia spitalului, cand o sa-ti regulez si eu nevasta!"
Iar Nucu e burlac…

Nu stiu de ce mi-am adus aminte de prietenul meu Nucu, acum… I-am spus si nevesti-mii, inainte de a lua cina, poanta cu gripa aviara. Nu i-a placut! Ma rog, cred ca e subiectiva; nu-l place deloc, din "curvar" si "neserios" nu-l scoate… He, he… si cand te gandesti ca pe ea, prin el am cunoscut-o! Venise la spital sa se intereseze de un medic bun si a dat de Nucu pe hol. Eu as fi trecut pe langa ei daca nu, mergand in spatele lor, l-as fi auzit spunandu-i "Leaga-l la ochi, pune-l sa se tina de nas si da-i sa muste dintr-un cartof curatat. Va spune ca-i mar; papilele gustative n-au nici o putere atunci cand nu sunt ajutate de miros. Asa si cu facutul dragostei fara dragoste, daca ma intelegi…".

Uite nici acum, dupa atata vreme nu l-am intrebat ce a vrut sa spuna cu asta? Iar acum e prea tarziu sa-l sun… Chiar asa! E aproape unu noaptea si ar trebui sa ma duc la culcare!

Sa descarc acum in computer cardul de memorie al aparatului de fotografiat?… Nu, imi e somn si n-am stare pentru asta… In plus, cine stie ce Doamne iarta-ma!, mai descopar.
×
Subiecte în articol: mass-media