x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Draga Olteanu Matei şi Mircea Albulescu au primit câte o stea pe Aleea Celebrităţilor

Draga Olteanu Matei şi Mircea Albulescu au primit câte o stea pe Aleea Celebrităţilor

29 Oct 2011   •   11:22
Draga Olteanu Matei şi Mircea Albulescu au primit câte o stea pe Aleea Celebrităţilor

Emotie, in aceasta dupa-amiaza, in Piata Timpului din Capitala. Actorii Draga Olteanu Matei si Mircea Albulescu au primit cate o stea pe Aleea Celebritatilor. Cu lacrimi in ochi, cei doi actori au multumit publicului, spunand ca sunt foarte fericiti ca se pot "asterne pres la picioarele spectatorilor".

"Dupa Dumnezeu, va multumesc dumneavoastra, celor care ati venit aici, dar si celor care nu sunteti aici, pentru ca datorita dumneavoastra eu am fost acrtrita, si m-am straduit din toata inima sa va bucur si sa va sustin starea de bine. Dumnezeu mi-a dat talentul, asa a fost scris, m-am pomenit facandu-mi datoria. Nu este meritul meu ca am talent, este de la Dumnezeu, si restul inseamna munca si mai ales dragoste", a spus actrita.

Mircea Albulescu, vizibil emotionat, a spus ca se bucura foarte mult ca are ocazia de a se "asterne pres la picioarele spectatorilor": "La 77 de ani cati am acum, sunt foarte bucuros ca inca mai pot sa stau in picioare si pot sa incerc sa merit mai departe faptul ca am aceasta stea, undeva asternuta la picioarele spectatorilor nostri. Ma bucur foarte mult ca am si eu ocazia sa ma astern pres la picioarele spectatorilor mei. Sa le dea Dumnezeu sanatate, ca fara dansii nu am fi", a spus Albulescu, potrivit Mediafax.

La ceremonia din Piata Timpului a participat primarul Capitalei, Sorin Oprescu, care le-a inmanat celor doi actori Placheta Orasului Bucuresti si cate un buchet cu flori, dar si Ion Tobosaru, care le-a fost profesor.

Aleea Celebritatilor - Walk of Fame, din Piata Timpului din Bucuresti, este un proiect cultural care gazduieste stelele celor mai cunoscuti artisti romani din lumea filmului si a teatrului, in semn de pretuire a valorilor culturale din Romania.

×