x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dragomir, reclamă şi şantaj

Dragomir, reclamă şi şantaj

de Mihai Igirosanu    |    25 Sep 2013   •   14:10
Dragomir, reclamă şi şantaj
Preşedintele LPF şi-a făcut lobby în direct pentru afacerea imobiliară personală şI încercat să şantajeze voalat

În lipsa unor confruntări europene pe care să le anticipeze cu “inspiraţia” sa extraordinară, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir a folosit săptămânala conferinţa de presă ţinută la sediul forului pe care-l conduce aproape exclusiv în scopuri personale. După ce a anunţat că va propune Adunării Generale reducerea numărului de echipe în Liga 1 şI după ce a afirmat că va ţine cu Gică Popescu la viitoarele alegere pentru şefia FRF, în semn de solidaritate cu actualul preşedinte, Mircea Sandu, Dragomir a trecut la lucruri mai importante.

Reclama

Mai întâi, pentru a doua oară în tot atâtea săptămâni, “Corleone” s-a folosit de conferinţa de presă susţinută la sediul LPF, în calitate de preşedinte al acestui for, pentru a-şi face reclamă propriei afaceri imobiliare personale. “Hai să vă spun ceva, voi din presă aveţi reducere 20 la sută dacă vreţi să cumpăraţi ceva. Aveţi tot ce vreţi acolo, şcoala este la 200 de metri, aveţi hypermarket la 200 de metri, parcare frumoasă la 100 de metri, dublu sens de circulaţie, tot ce trebuie aveţi acolo”, a sunat oferta “generoasă” a lui Dumitru Dragomir. Care n-a ezitat nici să răspundă unei întrebări “inspirate” din public, legate de zona în care se află blocurile pe care le are scoase la vânzare.

Şantajul

Aflat în plin război mediatic cu familia Reghecampf, mai exact cu soţia antrenorului Stelei, dar şI cu alte câteva persoane din fotbalul românesc, Dumitru Dragomir a lansat câteva amininţări voalate, cu iz de şantaj fin: “Pot să fiu şarpe, nevăstuică şi de multe ori aproape de limita murdăriei, pentru că mă apăr. Un om când se apără foloseşte toate armele. Am o inteligenţă nativă diabolică şi am acces la informaţii cum nu are nimeni în această ţară din lumea sportivă. Despre fiecare ştiu mai mult decât ştiu despre mine. Toţi au venit sau vin să vorbească cu mine. Nu vin la voi, la ziarişti, că le e frică. Eu înmagazinez informaţiile. Pe unele în creier, pentru că îl am în cantităţi substanţiale, iar pe altele le notez. Când nu voi mai fi preşedintele Ligii, o să apară cele două cărţi pe care le am pregătite. O să scriu acolo toate lucrurile, despre fiecare”.




×
Subiecte în articol: dumitru dragomir reclama santaj lobby