x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DRAMĂ în sportul românesc. Tragedie pe şosea, cu microbuzul echipei: 3 sportivi au murit pe loc!

DRAMĂ în sportul românesc. Tragedie pe şosea, cu microbuzul echipei: 3 sportivi au murit pe loc!

16 Noi 2015   •   14:19
DRAMĂ în sportul românesc. Tragedie pe şosea, cu microbuzul echipei: 3 sportivi au murit pe loc!
Sursa foto: observatorulbuzoian.ro

Un grav accident de circulație s-a produs, duminică noapte, pe DN2 E85 la ieșirea din Râmnicu Sărat spre județul Vrancea.

Accidentul s-a produs în momentul în care un autotren -cu două remorci- încărcat cu cherestea s-a răsturnat peste un microbuz de transport persoane în care se aflau 13 pasageri, scrie observatorulbuzoian.ro.

Microbuzul se oprise la intrarea în județul Buzău pentru remedierea unei probleme la motor, moment în care camionul încărcat cu cherestea a intrat în plin în acesta, aruncându-l într-un șanț și răsturnându-se apoi peste el

Microbuzul implicat in accident transporta echipa de handbal masculin CSU Târgoviște, care a avut duminică meci cu Vicov Bucovina. Cei trei morți sunt sportivi legitimați la clubul din Târgoviste.

Cei trei jucători decedaţi în urmă accidentului sunt Robert Bucă (19 ani), Daniel Manda (25 de ani) şi Daniel Bârloagă (20 de ani). Aurel Iancu, preşedintele şi antrenorul echipei, este şi el în stare gravă. A fost diagnosticat de medici cu fisură craniană şi hemoragie craniană. Un alt jucător, Florin Chiperi, are mai multe coaste rupte şi probleme la braţul stâng, informează gsp.ro.

Şoferul autocamionului a leșinat în momentul în care ar fi coborât de la volan și ar fi văzut proporțiile dezastrului pe care l-a provocat, potrivit martorilor.

Prefectul județului Buzău, George Sava, prezent la fața locului, a precizat că cele trei persoane aflate pe bancheta din spate a microbuzului au murit pe loc iar alte 10 au fost preluate și duse la spitalele din Buzău și Râmnicu Sărat. Unul dintre răniți se află în stare foarte gravă și va trebui transportat la un spital din Capitală, în acest sens luându-se deja legătura cu secretarul de stat Raed Arafat.



×