x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DRAMA prin care trece o cântăreață de muzică populară! Luna trecută se mărita, acum luptă pentru viaţa sa!

DRAMA prin care trece o cântăreață de muzică populară! Luna trecută se mărita, acum luptă pentru viaţa sa!

27 Noi 2015   •   17:37
DRAMA prin care trece o cântăreață de muzică populară! Luna trecută se mărita, acum luptă pentru viaţa sa!
Sursa foto: Mihaela Florina Ciuruș Nagy / Sursa foto: arhiva personala

O cântăreață de muzică populară de la Casa de Cultură „Radu Săplăcan” din oraşul Beclean, județul Bistrița-Năsăud, trece prin încercarea vieții sale, după ce a aflat că suferă de o boală gravă.

Este vorba despre Mihaela Florina Ciuruș Nagy, în vârstă de 24 de ani, care a aflat că trebuie să lupte pentru viața ei, în urmă cu doar câteva zile, fiind diagnosticată cu leucemie, scrie voceatransilvaniei.ro.

Luna trecută, tocmai se căsătorise cu alesul inimii ei, Daniel Nagy, iar până în urmă cu  câteva săptămâni, Florina părea să fie sănătoasă, fără nicio urmă de boală.

Momentul în care și-a dat seama că ceva nu este în regulă a fost atunci când au început să-i iasă pete pe mâini și pe picioare. Și-a făcut programare la medicul de familie, însă într-una din zilele trecute, când i-a sângerat abundent gingia, a decis să meargă direct la urgențe, în data de 21 noiembrie.

Medicii din orașul său au trimis-o la Bistrița, iar de acolo, după primul set de analize, specialiștii au decis să o transfere la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca, unde este şi acum internată, în așteptarea diagnosticului complet.

Familia Florinei și prietenii acesteia au fost luați prin surprindere de această veste, dar optimismul ei îi determină pe toți să o ajute cum pot, primul pas fiind o campanie de mobilizare pentru donarea de sânge.


Mihaela Florina Ciuruș Nagy / Sursa foto: arhiva personala

Cei care vor să doneze sânge în numele ei pot să facă asta la orice Centru de Transfuzii Sanguine din țară. În județul Bistrița-Năsăud, singurul astfel de Centru este cel de Transfuzie Sanguină Bistrița, situat în municipiu pe strada Nicolae Bălcescu, numărul 11A. Programul este de luni până vineri, între orele 8.00 – 12.00.

Doritorii sunt rugați să se prezinte la oricare Centru de Transfuzii din țară, indiferent de grupa sanguină, ea va fi schimbată cu cea compatibilă Florinei.

Important e să se precizeze numele persoanei și institutul pentru care se donează sangele dar și eliberarea unei adeverințe care trebuie să ajungă la unul dintre membrii familiei.

Numele: Nagy Ciuruș Florina Mihaela

Institutul: Institutul Oncologic, secția Hematologie – Cluj

Persoană de contact pentru adeverință: Ciuruș Vasile (0759 142.795)”, este unul dintre mesajele care a circulat joi în mediul online, pentru tânără



×