x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Drumul Taberei: se caută un bătăuş de femei

Drumul Taberei: se caută un bătăuş de femei

de L. Budin    |    30 Sep 2019   •   11:40
Drumul Taberei: se caută un bătăuş de femei
Sursa foto: stevanovicigor/Getty Images/iStockphoto

Poliţia îl caută în continuare pe agresorul a două femei din Drumul Taberei şi pune la dispoziţia cetăţenilor imaginile surprinse de o cameră de supraveghere. Ieri a fost prins bărbatul din Prahova, bănuit că şi-a omorât iubita în vârstă de 17 ani.

 

Două femei din cartierul bucureştean Drumul Taberei au fost bătute în stradă - se pare că de acelaşi bărbat. Una dintre ele se află în stare gravă la spital. În seara de 24 septembrie, prin apel 112, Secția 25 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că o tânără a fost agresată de un bărbat necunoscut, care a atacat-o fără să-i sustragă vreun bun. La intervenția unui martor, agresorul a părăsit zona. La aceeași dată, Secţia 25 a mai primit o sesizare, indicând faptul că o femeie de 42 de ani era căzută pe stradă, în zona unui complex comercial din cartier. Şi ea ar fi fost victima unei agresiuni. Ambele cauze sunt în cercetare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6. Au fost audiate mai multe persoane şi nu este exclusă varianta ca ambele femei să fi fost lovite de unul şi acelaşi bărbat. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au fost făcute publice pe b.politiaromana.ro, iar cei care îl recunosc pe agresor sunt rugaţi să sune la 112 sau să se adreseze cele mai apropiate secţii de Poliţie.

Ieri, un alt bărbat, din localitatea prahoveană Şotriile, dat în căutare de Poliţie pentru că şi-ar fi decapitat iubita de 17 ani, a fost prins. Numitul Laurenţiu Marin, 21 de ani, a fost găsit în localitatea în care s-a petrecut crima, ascuns printre tufişuri. Tânărul, care ar mai fi încercat să-şi ucidă iubita şi în primăvara acestui an, era căutat din cursul zilei de sâmbătă, de echipe alcătuite din poliţişti şi jandarmi.  

 

×