x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Du-te la munca, nu lua banii barbatilor!"

"Du-te la munca, nu lua banii barbatilor!"

16 Noi 2004   •   00:00

TELEVIZIUNE - DIN DRAGOSTE
Dupa aproape 25 de ani casnicie Aurora si Petre divorteaza. Pentru a-si pastra barbatul, Aurora a facut orice: si-a batut rivala si a injurat-o.
CRISTIAN PETRU

FAMILIE DESTRAMATA. Aurora, Petre si mama lui se cearta acum din orice
Aurora si Petre sunt casatoriti de peste 25 de ani. Au doi baieti care sunt mari, si in loc sa stea linistiti acum, fericiti ca si-au crescut bine copiii, in familia lor au aparut problemele. Cei doi sunt din Caracal si s-au cunoscut in 1979, la nunta fratelui Aurorei. S-au placut si, la scurt timp, s-au casatorit. Prin 1986, cei doi si-au zugravit casa ajutati de un coleg de serviciu. In cateva seri, sotia acelui coleg a venit la ei ca sa isi insoteasca barbatul spre casa. Petre i-a povestit Aurorei "ce poama buna e femeia colegului sau de serviciu, cum umbla ea cu toti de la gara si ce prost e barbat-su ca nu zice nimic". Dupa terminarea zugravelii, cele doua familii s-au salutat in continuare atunci cand se intalneau pe strada, dar relatiile lor s-au limitat la atat.

PROBLEME. In rest, viata lui Petre si a Aurorei timp de aproape 20 de ani a fost una normala. Amandoi isi vedeau de familie, de casa, de cresterea copiilor. Petre nu umbla cu alte femei sau cel putin asa a crezut Aurora, pana in 2000, cand s-a intalnit cu o vecina, patroana unui bar din oras. Acea femeie a intrebat-o pe Aurora daca mai este casatorita cu Petre. "Ca il vad in fiecare seara cu o alta femeie la mine in bar", i-a spus vecina. Ajunsa acasa, Aurora l-a luat de piept pe Petre, spunandu-i ce a auzit. Foarte serios si nevinovat, barbatul i-a spus ca lumea minte si ca ea e vinovata ca o crede. Cam in aceeasi perioada, Petre incepuse sa primeasca niste apeluri pe telefonul mobil, la ore dintre cele mai nepotrivite. Locuind intr-un oras mic, femeia a auzit de la unul, de la altul ca sotul ei s-a incurcat cu Elvira, nevasta colegului de serviciu pe care o blamasera impreuna cu multi ani in urma.

NOAPTEA ADEVARULUI. Intr-o seara, Aurora si sotul ei s-au dus la culcare. Ea s-a mirat ca barbatul ei nu si-a luat pijamaua, ci s-a culcat in trening. Cam dupa miezul noptii, in timp ce sotia lui dormea, Petre s-a sculat si a plecat de acasa. Aurora i-a simtit lipsa si s-a trezit. A constatat ca sotul ei nu era de gasit. S-a uitat la ceas, era ora 3:00 noaptea, s-a imbracat si a plecat sa-si recupereze barbatul. S-a dus direct la Elvira acasa. A observat ca din tot blocul, numai la ea in apartament era lumina aprinsa. A batut la usa cu pumnii pana s-au trezit vecinii si au iesit la ferestre si la usi. Petre a aparut intr-un final, s-a strecurat pe langa nevasta lui care plangea si a fugit. Au ajuns amandoi acasa in cateva minute. Pana dimineata, Petre nu a intrat in casa. A stat in curte, apoi s-a imbracat si a plecat la munca. In fuga, i-a spus "numai o proasta ca tine putea sa faca ce-ai facut si sa se faca de ras". Aurora nu s-a lasat insa. Nu voia sa isi piarda barbatul, asa ca s-a dus iar la Elvira si, vazand-o la balcon, i-a strigat din fata blocului: "Ce faci draga, te-ai apucat de iubeala?! Daca vrei bani, du-te la munca, nu le manca banii barbatilor".

Seara, Petre a venit acasa batut si baut. Mama lui i-a spus Aurorei in ce stare e Petre si a sfatuit-o sa nu se arate pe acasa pana nu-i trece. Aurora nu stie nici acum de la cine a mancat el bataie, dar banuieste ca de la Elvira si de la fiica acesteia.

DESPARTIRE. Dupa acest episod, Petre a inceput sa se poarte foarte urat cu femeia care i-a fost alaturi 20 ani. Aurora spune ca o batea, o dadea afara din casa si apoi nu o mai primea, ea fiind obligata sa doarma pe la vecini. Dar Aurora spune ca nu doar cu ea se purta rau, ci si cu mama lui, pe care o strangea de gat ca sa vanda casa si sa ii dea bani sa-si cumpere apartament. Din cand in cand, Petre fugea de acasa in papuci la amanta lui, fara sa-i mai pese de familie. De atunci, Petre s-a impartit intre nevasta si amanta: statea cate doua zile la Elvira si restul cu Aurora si copiii. Din octombrie 2003, Petre nu a mai adus nici un ban acasa. A iesit din armata, iar banii pe care i-a primit de pe "ordonanta" i-a mancat, spune Aurora, cu amanta lui Elvira. Si-a vandut si masina, si chioscul pe care le avea, iar Aurorei nu i-a dat nici un ban. Totusi sotia lui nu a vrut sa se desparta de el. Bun, rau, era barbatul ei. Dar in martie, anul acesta, nu a mai suportat sa intretina doar ea familia, si l-a dat afara din casa. Era satula de reprosurile lui, uneori referitoare chiar la copii, ca le da lor tot ce e mai bun, in timp ce lui nu-i mai da nimic de mancare. El a plecat de acasa cu lacrimi in ochi si i-a lasat plini de datorii. Din martie, Petre sta cu amanta Elvira si cu cei doi copii ai ei. A mai trecut o singura data pe acasa, cand si-a luat toate hainele. "Petre este cu Elvira, care este o fufa, pentru ca ea este mai experimentata. Ei doi vizioneaza impreuna casete pentru adulti si fac ce vad acolo. Petre a venit si la mine si mi-a propus sa facem ce fac aia acolo. Dar eu sunt femeie serioasa si de casa si nu umblu cu prostii", spune Aurora.

PROCESE. Petre si Elvira au dat-o in judecata pe Aurora pentru calomnie si insulta, cerandu-i despagubiri morale de 60 de milioane. Elvira a avut chiar si un certificat medico-legal prin care dovedea ca fusese batuta de Aurora. Cand s-a mutat de acasa, Petre a intentat actiune de divort. Din lipsa de martori si probe, dosarul a fost clasat, ei fiind in continuare sot si sotie. Intreaga poveste a celor doi, in aceasta seara, la ora 20:15, la "Din Dragoste", pe Antena 1.

MOTIV

"Petre este cu Elvira, care este o fufa, pentru ca ea este mai experimentata. Ei doi vizioneaza impreuna casete pentru adulti si fac ce vad acolo. Petre a venit si la mine si mi-a propus sa facem ce fac aia acolo. Dar eu sunt femeie serioasa si de casa si nu umblu cu prostii"

AMENINTARE

"M-am dus la ea la bloc si i-am strigat: "Ce faci draga, te-ai apucat de iubeala?! Daca vrei bani, du-te la munca, nu le manca banii barbatilor"" - Aurora
×
Subiecte în articol: casa s-au petre elvira aurora mass-media