x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ”Dumnezeu lucrează prin oameni aleşi. Radu Zamfir este unul dintre aceştia”

”Dumnezeu lucrează prin oameni aleşi. Radu Zamfir este unul dintre aceştia”

de Carmen Anghel    |    21 Ian 2014   •   15:11
”Dumnezeu lucrează prin oameni aleşi. Radu Zamfir este unul dintre aceştia”

Radu Zamfir este medic primar chirurg la Institutul Clinic Fundeni, face parte din echipa profesorului dr. Irinel Popescu.

Doctorul Radu Zamfir este un profesionist foarte apreciat de pacienţii săi. Pe site-ul Institutului Fundeni sunt multe opinii refertitoare la activitatea sa medicală şi toate sunt positive, pline de admiraţie, de mulţumiri pentru vieţile salvate.

“Mama mea trăieşte datorită profesionalismului în care acest medic şi-a făcut meseria. Aş putea spune că este cel mai cel, dar cred că cel mai important este modul în care a abordat şi a rezolvat afecţiunea mamei mele şi faptul că şi-a găsit timp să asculte şi să fie OM. Îi mulţumesc dlui doctor pentru ajutorul dat mamei şi doresc să se bucure cât mai mult de mama lui şi Dumnezeu să o ţină sănătoasă.”

“Dumnezeu lucrează prin oameni aleşi. Radu Zamfir este unul dintre aceştia, un mare profesionist, într-o specializare pe care nu orice absolvent de medicină o poate urma! În faţa valorii acestui tânăr chirurg, cuvintele rămân lipsite de sens. E o binecuvântare că astfel de oameni încă mai există!”

“Este un medic care ştie să comunice cu pacientul, răbdător dar şi convingător cu cei fricoşi. Modul dumnealui de a se purta cu omul suferind te face pe tine pacient să ai încredere şi speranţa că totul va fi bine. Bunul Dumnezeu să-i dea sănătate şi pace sufletească.”

“Este un medic care ştie să comunice cu pacientul, răbdător dar şi convingător cu cei fricoşi. Modul dumnealui de a se purta cu omul suferind te face pe tine pacient săai încredere şi speranţa că totul va fi bine. Bunul Dumnezeu să-i dea sănătate şi pace sufletească.”

Este un om înzestrat de Dumnezeu cu multe daruri iar dragoste să pentru această nobilă profesie l-a făcut să fie un bun specialist, răbdător, sufletist, blând la vorbă dar şi convingător care ştie prin perseverenţă şi profesionalism să aline suferinţele celor bolnavi. Munca sa se desfăşoară totdeauna contra cronometru, găseşte mereu mijloacele şi metodele de a fi parolist, de a ajunge la locul şi la momentul potrivit pentru a rezolva cazurile. Bunul Dumnezeu să-l călăuzescă în tot ce face, să-i dea sănătate şi SPOR în toate cele de folos. Mii de mulţumiri pentru modul cum l-a ajutat pe soţul meu.”

Şi mesajele de mulţumire contină: “Un medic care nu poate fi numit OM. Oamenii nu fac minuni! Acest medic este un ÎNGER!!!”


×