x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Eba, de la euro-gângăveli la analiza economică

Eba, de la euro-gângăveli la analiza economică

15 Iul 2014   •   23:08
Eba, de la euro-gângăveli la analiza economică

Elena Băsescu, măritată Syda, şi-a pus botulinica în mişcare şi a comis un atac la adresa Ioanei Petrescu, ministru al Finanţelor şi absolventă la Harvard. EBa, înghesuită în funcţii de tată, după şcolarizări secrete, a găsit să dea şi ea o copită unde scuipase tata cu o oră mai devreme.

Citeste si: EBA, regina gafelor la Strasbourg. A citit un discurs pregătit pentru o altă dezbatere, uluind asistenţa (VIDEO)

EBa, şcolită în viteză

Elena Băsescu a consemnat luni pe facebook, la ceas de seară, între o sarcină şi alta, că “până şi ea” realizează că ministrul Finanţelor, Ioana Petrescu, “habar nu are de economie sau de finanţe”. Prin această declaraţie, gângava Leana din Clanul Băsescu, care a făcut şcoala în viteză, încearcă să o bage şi pe Petrescu în aceeaşi oală cu ea, vestită pentru “succesurile” de pe scena politică europeană.

Citeste si: EBA s-a împotrivit din nou destinului: A încercat să spună "CONDAMNĂ" (VIDEO)

Au ajuns până şi copiii de clasa a IV-a mai bine educaţi să-şi dea seama de nivelul de şcolarizare al famigliei prezidenţiale, nu mai e niciun secret. Dar să te lauzi cu faptul că habar n-ai de noţiunile economice pe care le-ai citit fără intonaţie în Parlamentul European, acesta este un exemplu de mârlănie fără frontiere. Ce să înţeleagă tinerii din discursurile pe care le ţine clanul conducător? Că-i bine să nu mergi la şcoală, să minţi de îngheaţă apele, să nu-ţi respecţi cuvântul dat, să nu te ia nimeni în seamă din Europa decât dacă-i faci unele servicii ce pot fi interpretate ca trădare de ţară. Deci iată că iegzistă o iegsplicaţie pentru manelizarea României, căci peştele de la cap se împute.

Citeste si: EBA a încercat să spună "estimează", în Parlamentul European. Vezi ce-a ieşit (VIDEO)

×
Subiecte în articol: eba Elena Basescu analiza economica