x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator EBA, FRUNTAȘA EUROPEI. Elena Băsescu se laudă că este cel mai activ europarlamentar (VIDEO)

EBA, FRUNTAȘA EUROPEI. Elena Băsescu se laudă că este cel mai activ europarlamentar (VIDEO)

21 Dec 2013   •   18:28
EBA, FRUNTAȘA EUROPEI. Elena Băsescu se laudă că este cel mai activ europarlamentar (VIDEO)

Elena Băsescu se laudă ca este eurodeputatul român cu cele mai multe "luări de poziţie" în plenul Parlamentului European. Evident, postarea pe Facebook acestei laude de sine este menită să deschidă campania electorală pentru reînoirea mandatului de europarlamentar.  EBA are puține șanse să fie înscrisă pe listele PDL, unde dorește un loc eligibil Monica Macovei.

EBA, regina gafelor la Strasbourg. A citit un discurs pregătit pentru o altă dezbatere, uluind asistenţa (VIDEO)

Traian Băsescu a înființat partidul Forţa Civică având ca obiectiv plasarea Elenei Băsescu Sida (după căsătorie) pe primul loc al listei la acest partid. Audiența redusă va fi compensată de voturile pe care speră să le obțină din Republica Moldova. Eugen Tomac, lider al partidului Mișcarea Populară, provenit din Republica Moldova, cât și primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, naș de botez al fetiței Elenei Băsescu sunt șefii de campanie care vor aduna câte voturi pot pentru trimiterea Ebei la Bruxelles.

EBA explică gafa din Parlamentul European. "Nu a fost greșeala mea, nu aveam de unde să știu ce subiect se dezbătea"

EBA "vocala" de la Bruxelles, complet mută în declarații la București

Dificultățile de exprimare și capacitatea redusă de dialog îi blochează orice carieră politică în țară. Preferă un loc în Parlamentul European, unde își poate ascunde capacitățile reduse de exprimare, prin citirea unor texte redactate de o echipă special destinată să-i susțina "oratoria" în Parlamentul European. Însă, din cele 1103 luări de poziții cu care se laudă EBA pe Facebook, doar câteva s-au referit la probleme de interes pentru cetățenii din România.

EXCLUSIV! EBA, imagini șocante la Strasbourg: A început să muște! (VIDEO)




×
Subiecte în articol: Elena Basescu eba gafa