x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ecaterina Andronescu a câştigat la Curtea de Apel Bucureşti procesul cu ANI privind conflictul de interese

Ecaterina Andronescu a câştigat la Curtea de Apel Bucureşti procesul cu ANI privind conflictul de interese

de Mediafax    |    15 Mai 2012   •   08:31
Ecaterina Andronescu a câştigat la Curtea de Apel Bucureşti procesul cu ANI privind conflictul de interese

Ecaterina Andronescu a castigat la Curtea de Apel Bucuresti procesul cu Agentia Nationala de Integritate privind conflictul de interese, instanta dispunand, marti, anularea deciziei ANI potrivit careia Andronescu a fost in timpul mandatului de ministru al Educatiei si manager in cadrul unui proiect.

Instanta Curtii de Apel Bucuresti a admis cererea Ecaterinei Andronescu si a dispus anularea deciziei Agentiei Nationale de Integritate din iunie 2011, potrivit careia, in timpul mandatului acesteia de ministru al Educatiei, a fost si manager in cadrul unui proiect POSDRU, functie in baza careia a incasat aproape 40.000 de lei.

Agentia Nationala de Integritate a declarat recurs la decizia Curtii de Apel Bucuresti, care se va judeca la instanta suprema.

Totodata, Ecaterina Andronescu a formulat si o cerere de suspendare a efectelor raportului ANI privind conflictul de interese, pana la o decizie definitiva privind anularea documentului, solicitare care urmeaza sa se judece la Curtea de Apel Bucuresti in 18 mai.

×
Subiecte în articol: observator