x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ecaterina Andronescu, propusă la Educaţie

Ecaterina Andronescu, propusă la Educaţie

29 Iun 2012   •   12:03
Ecaterina Andronescu, propusă la Educaţie

Premierul Victor Ponta a anuntat ca va inainta Presedintiei propunerea de numire a Ecaterinei Andronescu in postul de ministru al Educatiei, in conditiile in care interimatul lui Liviu Pop la conducerea ministerului expira. Liviu Pop a declarat ca vineri preda mandatul de ministrul al Educatiei, intrucat ii expira interimatul. El a spus ca nu a avut nicio discutie cu premierul Victor Ponta privind numirea unui titular la Ministerul Educatiei

Premierul Victor Ponta declara, in 25 iunie, ca va face numirea la Ministerul Educatiei "zilele acestea", el aratand ca doreste sa discute cu ministrul interimar Liviu Pop si cu Ecaterina Andronescu despre stadiul procedurilor referitoare la bacalaureat si la testele nationale.

Ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop a fost anuntat de ANI ca s-a declansat o procedura de evaluare in cazul lui privind un posibil conflict de interese. Ministrul a mai spus ca a fost instiintat telefonic, marti, de catre Agentia Nationala de Integritate ca s-a declansat o procedura de evaluare privind nerespectarea regimului juridic al conflictului de interese in perioada exercitarii functiei de demnitar public.

In 15 mai, Liviu Pop a fost numit interimar la conducerea Ministerului Educatiei, dupa demisia lui Ioan Mang. Pop este din 7 mai ministru delegat pentru Dialog Social.

×