x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Echinocțiul de primăvară 2019. Când începe primăvara astronomică și cum ne afectează acest fenomen

Echinocțiul de primăvară 2019. Când începe primăvara astronomică și cum ne afectează acest fenomen

20 Mar 2019   •   12:30
Echinocțiul de primăvară 2019. Când începe primăvara astronomică și cum ne afectează acest fenomen

Echinocțiul de primăvară 2019 este în noaptea de 20 spre 21 martie, când este și ultima SuperLună din 2019. Ce spun astrologii

Echinocțiul, care mai este numit și echinox, este momentul când ziua și noaptea sunt egale în orice loc de pe Pământ, datorită faptului că Soarele se află exact pe ecuatorul ceresc.Echinocţiul de primăvară este momentul care marchează începutul primăverii astronomice și, în 2019, se va produce în timpul zilei de miercuri, 20 martie, la ora 23:58. Așadar, începând din 20 martie, de la miezul nopții, putem spune că, din punct de vedere astronomic, începe primăvara 2019. 

Astfel, odată cu echinocțiul de primăvară, respectiv din 21 martie, durata zilei va fi în continuă creștere, iar cea a nopții în scădere, până la data de 21 iunie, când este solstițiul de vară.

Momentul Echinocțiului este un moment de armonie și echilibru, în care ziua și noaptea sunt într-o perfectă balanță.

 Echinocțiul de Primăvară din acest an stă sub semnul echilibrului pe toate planurile dar, mai ales, al echilibrului pe plan energetic.

Pentru că, doar atunci când energiile diurne sunt în echilibru cu energiile nocturne, când energiile spirituale sunt în echilibru cu energiile telurice, atunci când puterea consumată de sistemul energetic uman este în perfect balans cu energia atrasă de acesta în interiorul său, atunci este pace. Sursa.

×
Subiecte în articol: Echinocțiul de primăvară 2019