x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Edilii se bat in staruri - Joe Cocker la Vanghelie, Ruslana la Videanu

Edilii se bat in staruri - Joe Cocker la Vanghelie, Ruslana la Videanu

de Aniela Nine    |    Monica Andrei Capatos    |    27 Dec 2006   •   00:00
Edilii se bat in staruri - Joe Cocker la Vanghelie, Ruslana la Videanu

Edilii Capitalei se intrec in organizat revelioane. Disputa se poarta intre Romexpo si Piata Universitatii. Daca Marian Vanghelie il aduce pe Joe Cocker, edilul-sef al Capitalei, Adriean Videanu, a preferat-o pe castigatoarea Eurovision-ului in 2005.

Edilii Capitalei se intrec in organizat revelioane. Daca primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, il aduce pe Joe Cocker, edilul-sef al Capitalei, Adriean Videanu, a preferat-o pe Ruslana, cea care a castigat Eurovision in 2005.

Bucurestenii, dornici de experiente inedite, au trei variante de a-si petrecerea Revelionul Integrarii: in Piata Universitatii, Piata Revolutiei sau Pavilionul Romexpo.

Primaria Capitalei isi va marca terenul in Piata Universitatii, unde va fi amplasata si o pasarela, mai exact un pod care va face legatura intre scena amplasata in fata Teatrului National si ceasul de la Universitate. Pe acest spatiu vor avea loc discursurile oficiale, spectacolele artistilor romani, in special, dar si al Ruslanei, cea care a castigat Eurovisionul in 2005, precum si jocurile de artificii si lasere. La miezul noptii se va auzi Oda Bucuriei, muzica scrisa special in America de naistul Damian Draghici, moment in care va fi ridicat drapelul UE. Printre artistii care vor canta in Piata Universitatii se numara: DJ Project, Animal X, Proconsul, Senzor, Voltaj, Iris, Holograf, Rapsodia Romana, Stefan Hrusca. De la petrecere nu va lipsi presedintele Romaniei, Traian Basescu.

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, va organiza Revelionul la Pavilionul Romexpo, unde vor fi de fapt doua petreceri, una a pensionarilor, pentru care au fost puse in vanzare 1.000 de bilete, si cealalta adresata oamenilor obisnuiti, pentru acest eveniment fiind disponibile 5.500 de bilete. Spectacolul dintre ani va fi deschis de formatia Europe, imediat dupa miezul noptii pe scena isi va face aparitia invitatul de onoare Joe Cocker. Nu vor lipsi nici artistii romani Holograf, Iris, Morandi, Pepe, Marcel Pavel, Blondi, Directia 5, Mandinga.

HORA INTEGRARII. Premierul Calin Popescu Tariceanu va oferi un dineu de Anul Nou in foaierul Ateneului. Paharul de sampanie de la miezul noptii va fi baut de oficialii romani in Piata Revolutiei, impreuna cu membrii marcanti ai conducerii Uniunii: Josep Borell, presedintele PE, Olli Rehn, comisarul european pentru extindere, baroana Emma Nicholson, presedintele ALDE Graham Watson, fostul sef al Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti Jonathan Scheele.

In final, romanii deveniti europeni si oficiali ai UE se vor prinde intr-o "Hora a Bucuriei", dans conceput special pentru acest eveniment.
×
Subiecte în articol: observator