x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elena Băsescu răspunde pe Twitter: Invitaţilor la nunta mea nu li s-a impus nici o restricţie! EBa a anunţat cine va cânta la petrecerea de la Palatul Snagov

Elena Băsescu răspunde pe Twitter: Invitaţilor la nunta mea nu li s-a impus nici o restricţie! EBa a anunţat cine va cânta la petrecerea de la Palatul Snagov

30 Aug 2012   •   05:19
Elena Băsescu răspunde pe Twitter: Invitaţilor la nunta mea nu li s-a impus nici o restricţie! EBa a anunţat cine va cânta la petrecerea de la Palatul Snagov

Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu le raspunde celor care au afirmat ca invitatilor la nunta ei li s-ar fi interzis sa faca fotografii in timpul petrecerii organizate la Palatul Snagov.

"Invitatilor la nunta mea nu li s-a impus absolut nici o restrictie, cu atat mai mult sa faca fotografii...", a spus Elena Basescu pe Twitter.

EBa a tinut sa clarifice si faptul ca rochia sa de mireasa este simpla si nu a costat "pretul aberant" de 10.000 euro asa cum a scris presa.

"Cat de rau intentionat sa fii, sa arunci un pret aberant de 10 000 euro pentru o rochie simpla facuta de un designer roman", a afirmat fiica presedintelui. Ea a mai spus ca la nunta ei va canta interpretul de muzica populara Aurel Tamas.

Apropiati ai Elenei Basescu si viitorului ei sot, Bogdan Ionescu, au declarat, pentru Mediafax, ca Serviciul de Protectie si Paza (SPP) a impus invitatilor la nunta reguli stricte. Astfel, persoanele care au distribuit invitatiile la eveniment le-au pus in vedere nuntasilor ca le este strict interzis sa faca fotografii ori sa filmeze cu aparate sau camere video.

La nunta Elenei Basescu sunt asteptati in jur de 450 de invitati. Fiica presedintelui se casatoreste cu Bogdan Ionescu, sambata, la ora 12:00, la Primaria sectorului 2 Bucuresti.

Primaria a anuntat, miercuri, ca din cauza numarului mare de casatorii din acest weekend, "edilul Neculai Ontanu a decis amenajarea mai multor sali unde vor fi oficiate simultan festivitatile de catre ofiterii de stare civila ai administratiei publice locale a sectorului 2".

Ceremonia religioasa se va tine, sambata dupa-amiaza, la Biserica Sfantul Spiridon cel Nou din Capitala, dupa care mirii si nuntasii vor merge la Palatul Snagov, unde este organizata petrecerea de nunta.

×