x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elena Udrea, despre acuzaţiile aduse primarului Sectorului 1: Nu mă mir. Toate partidele se finanţează din bani negri

Elena Udrea, despre acuzaţiile aduse primarului Sectorului 1: Nu mă mir. Toate partidele se finanţează din bani negri

19 Iun 2015   •   10:08
Elena Udrea, despre acuzaţiile aduse primarului Sectorului 1: Nu mă mir. Toate partidele se finanţează din bani negri

Elena Udrea a declarat, vineri dimineaţă, la ieşirea de la Secţia 2 Poliţie din Capitală, unde trebuie să meargă fiind sub control judiciar, că toate partidele sunt finanţate din bani negri, iar această realitate trebuie să fie recunoscută de actuala clasă politică.

Citeşte şi Primarul Andrei Chiliman, scos din sediul DNA Ploiești și dus în arestul poliției

Întrebată de jurnalişti dacă o surprinde reţinerea primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, sub acuzaţia de trafic de influenţă, Elena Udrea a răspuns: "Nu mă mir. Când am spus că toate partidele se finanţează din bani negri, toată lumea m-a acuzat pe mine".

Citeşte şi Cum era impartita MITA la Primaria sectorului 1

"Dacă nu suntem pregătiţi să acceptăm nişte realităţi şi le ascundem sub preş, ne mirăm de fiecare dată când mai aflăm un astfel de lucru. Nu mă mir. Este o realitate pe care dacă actuala clasă politică nu o recunoaşte şi, cu ipocrizie încearcă să arate că se întâmplă în altă ogradă, nu vom ajunge la nici o soluţie", a mai spus Elena Udrea.

Citeşte şi Avocat Chiliman: Nimic din ce e în actul de învinuire nu e opozabil

Udrea a afirmat că partidele ar putea funcţiona şi fără bani negri, "dacă nu ar mai costa atât de mult campaniile electorale". Fostul preşedinte PMP a arătat că vina aparţine atât aleşilor, care împart pungi cu mâncare în campanii, cât şi alegătorilor, care acceptă aceste cadouri.

Citeşte şi Ioana Costescu și Vlad Moisescu, reținuți de procurorii DNA Ploiești

Despre milionul de euro cheltuit în ultima perioadă, Elena Udrea a afirmat că a făcut nişte plăţi în avans, ştiind că va fi arestată.

"Ştiam că voi fi arestată şi nu voiam să rămână neplătite", a afirmat Elena Udrea.

Citeşte şi Andrei Chiliman a trecut în tabăra pedeliştilor. Fostul liberal va avea funcţia prim-vicepreşedintele PDL

Potrivit acesteia, banii provin din vânzarea casei în care a locuit cu fostul soţ, Dorin Cocoş, precum şi a terenului aferent.



×