x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elena Udrea, HUIDUITĂ la Poliţie: Nu mă aştept să fiu arestată

Elena Udrea, HUIDUITĂ la Poliţie: Nu mă aştept să fiu arestată

03 Feb 2015   •   08:24
Elena Udrea, HUIDUITĂ la Poliţie: Nu mă aştept să fiu arestată
UPDATE 10:56 - Elena Udrea a ajuns la Secţia 2 de Poliţie, fiind cercetată sub control judiciar în dosarul Microsoft. Fostul ministru a fost huiduit de mai multe persoane strânse în faţa sediului poliţiei, care i-au tansmis să ajungă în spatele gratiilor.

"Legat de dosarul în care a fost reţinut Rudel Obreja, beneficiul pe care se spune ca l-aş fi avut era electoral. Reamintesc că nu era campanie electoral", a declarat Udrea la ieşirea din sediul Poliţiei.

Fostul ministru a precizat că s-a înţeles greşit declaraţia ei şi că nu se aşteaptă să fie arestată.

"Eu nu mă aştept să fiu arestată. (...) Cred că ar trebui să dorim să aflăm adevarul. Aţi mai vazut în cazul cuiva o asemenea mobilizare de oameni? un protest. Sunt oameni plătiţi care să facă agitaţie", a comentat Udrea despre protestul din faţa poliţiei.
..........................................................

Elena Udrea se află sub control judiciar şi trebuie să se prezinte astăzi la Secţia 2 de Poliţie. Timp de 60 de zile, până în data de 29 martie, fostul ministru trebuie să treacă pe la poliţie în fiecare marţi şi vineri, fiind urmărită penal pentru spălare de bani, în dosarul Microsoft.

Din cauza acestui control judiciar, Elena Udrea nu are voie să iasă din Bucureşti, nu-şi poate schimba domiciliul şi îi este interzis să comunice cu martori din dosar. In cazul in care va incalca obligatiile, Elena Udrea risca arestul la domiciliu sau cel preventiv.

Udrea este urmarita penal pentru spalare de bani si fals in declaratiile de avere, fiind acuzata ca a dobandit si folosit bunuri despre care stia ca provin din infractiuni.


×