x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elena Udrea, implicată într-un accident rutier, în timpul deplasării spre Oradea

Elena Udrea, implicată într-un accident rutier, în timpul deplasării spre Oradea

14 Mar 2013   •   21:11
Elena Udrea, implicată într-un accident rutier, în timpul deplasării spre Oradea

Elena Udrea a întârziat, joi, la întâlnirea cu membri ai PDL Bihor, afirmând că întârzierea a fost cauzată de un "incident", după ce o maşină a staff-ului său a fost lovită de un alt autoturism, la o trecere la nivel cu calea ferată, însă "nu s-a întâmplat mare lucru". Ea a explicat, ulterior, că această întârziere a fost cauzată de un "incident" în care a fost implicată una dintre maşinile staff-ului său. "A fost un incident, un accident uşor la o trecere de cale ferată. O maşină a intrat în maşina unor colegi. Nu s-a întâmplat mare lucru, dar au trebuit să rămână la secţia de Poliţie, iar maşina am înţeles că a trebuit să meargă spre un service", şi-a motivat Udrea întârzierea.

 "Veneam dinspre Arad, era intrarea într-o localitate, am văzut că era un cimitir pe partea dreaptă", a adăugat ea, după ce jurnaliştii au întrebat-o în ce localitate a avut loc accidentul şi i-au cerut amănunte.

În faţa membrilor de partid din Bihor, care au primit-o cu entuziasm, Udrea a spus că susţinătorii săi au prevenit-o să nu vină la Oradea, pentru că este "o cauză pierdută".

"Aici, la Bihor, colegii care ne susţin ne-au spus să nu venim, că e o cauză pierdută, pentru că este o organizaţie care tot timpul a fost cu Vasile Blaga. Eu zic că nu e o cauză pierdută, şi nu numai din respect faţă de colegi, dar şi pentru că am credinţa că de data asta oamenii vor vota pentru propriul lor viitor", a afirmat ea. (Mediafax)

×
Subiecte în articol: elena udrea accident oradea