x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elena Udrea îşi doreşte un copil. ”Sper ca în curând să mi se îndeplinească dorinţa”

Elena Udrea îşi doreşte un copil. ”Sper ca în curând să mi se îndeplinească dorinţa”

de Mediafax    |    23 Dec 2011   •   13:58
Elena Udrea îşi doreşte un copil. ”Sper ca în curând să mi se îndeplinească dorinţa”

Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, isi doreste un copil si spera ca aceasta dorinta sa i se indeplineasca in curand, dupa cum a declarat ea in emisiunea "Povestiri adevarate", care va fi difuzata in ziua de Ajun, sambata, de la ora 16.30, pe postul Acasa.

Editia din Ajun a "Povestirilor adevarate" este una de sarbatoare, cu brad impodobit, cozonaci pe masa si invitati care traiesc magia Craciunului.

Astfel, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a renuntat, pentru cateva ore, la discutiile pe teme politice si i-a demonstrat Roxanei Ciuhulescu ca se pricepe la impodobit bradul si gatit sarmale.

Elena Udrea a spus ca are patru sarbatori preferate: Craciunul, Revelionul, ziua de nastere si aniversarea datei casatoriei. Totodata, Elena Udrea a spus ca, de Craciun, va imbraca o rochie rosie si ca il va astepta pe Mos Craciun, caruia i-a scris deja o scrisoare.

In plus, Elena Udrea a marturisit ca isi doreste sa aiba un copil si spera ca aceasta dorinta sa i se indeplineasca in curand.

×