x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elena Udrea, la Curtea Supremă: Ştiam că Dorin Cocoş finanţa campaniile PDL

Elena Udrea, la Curtea Supremă: Ştiam că Dorin Cocoş finanţa campaniile PDL

25 Feb 2015   •   10:07
Elena Udrea, la Curtea Supremă: Ştiam că Dorin Cocoş finanţa campaniile PDL

Elena Udrea a declarat, la plecarea de la Instanţa Supremă, că "este trist " să vadă că foarte multe persoane sunt tentate să facă denunţuri frauduloase doar pentru a rămâne în libertate. Referindu-se la fostul său soţ, Dorin Cocoş, fostul ministru a spus că " după ce stai trei luni în arest şi caracterele mai puternice cedează".

Elena Udrea a precizat că ştia că "Dorin Cocoş finanţa campaniile PDL".

"Eu sunt mândră de ceea ce am realizat ca ministru. Este trist sa vezi cum o multime de oameni nu isi asuma ce au facut. Fiecare raspunde pentru ceea ce face. Multi sunt tentati sa faca denunturi frauduloase doar ca sa ramana in libertate. Pe de alta parte, dupa ce stai trei luni in arest si caracterele mai puternice cedeaza. Foarte multi prefera sa daca denunturi frauduloase doar ca sa scape. Niciodata n-as declara ceva mincinos. Stiam ca Dorin Cocos finanta campaniile PDL", a spus Elena Udrea.

"Sunt Albă-ca-Zăpada clasei politice, pentru că sunt mult mai onestă decât majoritatea politicienilor, şi asta pentru că am curajul să vorbesc despre dedesubturile de pe scena politică", a continuat Elena Udrea, la ieşirea de la ICCJ.


×