x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elevi si profesori au lasat uniformele scolare si sacourile si au venit la scoala imbracati in costume populare!

Elevi si profesori au lasat uniformele scolare si sacourile si au venit la scoala imbracati in costume populare!

de Cristinel C. Popa    |    28 Noi 2015   •   17:45
Elevi si profesori au lasat uniformele scolare si sacourile si au venit la scoala imbracati in costume populare!
Sursa foto: Foto: Cristinel C. Popa

Au sarbatorit prin joc si cantece sarbatoarea romanilor! Au lasat in cui simandicoasa uniforma scolara si s-au imbracat lejer, in ie si catrinta, asa cum ii sta bine unui roman de Ziua Nationala!

Scolarii si profesorii de la Colegiul National G. Ibraileanuau din Iasi au sarbatorit deja ziua nationala imbracati in costume populare, prin cantece si dansuri populare.

Catedra de istorie a Colegiului National “G. Ibraileanu” Iasi, alaturi de Consiliul elevilor, a organizat vineri, 27 noiembrie, o interesanta activitate dedicata Zilei Nationale a  Romaniei.

La actiunea intitulata Simboluri si traditii romanesti, elevii si profesorii colegiului au sarbatorit Ziua nationala prin activitati specifice: muzica populara si dansuri populare romanesti interpretate de elevi, au fost prezentate costumele populare romanesti in cadrul concursul ,,Costumul autentic'', de asemenea au fost prezentate simbolurile nationale, a fost organizata o expozitie de desene.



Informatiile istorice au fost prezentate in mod dinamic si interactiv. Momentele muzicale s-au bucurat de cea mai mare apreciere din partea elevilor care s-au prins in hore si au participat cu bucurie la activitatea dedicata Zilei Nationale a Romaniei. Urmariti fotoreportajul!


 

×