x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elevii din Capitală primesc carduri de transport gratuit de luni, 11 februarie. Lista centrelor de unde pot fi ridicate

Elevii din Capitală primesc carduri de transport gratuit de luni, 11 februarie. Lista centrelor de unde pot fi ridicate

06 Feb 2019   •   15:16
Elevii din Capitală primesc carduri de transport gratuit de luni, 11 februarie. Lista centrelor de unde pot fi ridicate

Prima zi de școală din semestrul al II-lea este ziua în care elevii vor putea lua abonamentele gratuite. Este vorba despre toți elevii care învață la o școală acreditată/autorizată în Capitală, indiferent de localitatea de domiciliu. Actele pe care trebui să le prezinte la ghișeele STB sunt carnetul de note și fie copie de pe certificatul de naștere, fie cartea de identitate, acolo unde ea există.

”STB SA va începe emiterea/ încărcarea de abonamente gratuite pentru elevi începând data de 11 februarie 2019. în conformitate cu HCGMB nr. 838/12.12.2018”, precizează instituția într-un comunicat.

Elevii vor primi carduri de călătorie, care vor funcționa pe principiul abonamentelor, doar că vor avea aplicată o reducere de 100%. Cu alte cuvinte, STB va primi de la Primăria Capitalei contravaloarea acestor călătorii, ele fiind subveționate de către PMB.

Sursa:/https://www.edupedu.ro/stb-elevii-din-bucuresti-primesc-carduri-de-transport-gratuit-de-luni-11-februarie-lista-centrelor-de-unde-pot-fi-ridicate/

×
Subiecte în articol: abonamente gratuite elevi