x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elisabeta Lipă: Cristian Ţopescu nu va putea fi înlocuit niciodată în inimile noastre

Elisabeta Lipă: Cristian Ţopescu nu va putea fi înlocuit niciodată în inimile noastre

15 Mai 2018   •   18:04
Elisabeta Lipă: Cristian Ţopescu nu va putea fi înlocuit niciodată în inimile noastre
Sursa foto: VICTOR STROE/JURNALUL NATIONAL

Preşedintele Federaţiei române de canotaj, Elisabeta Lipă, s-a declarat ''şocată'' de moartea fostului comentator sportiv Cristian Ţopescu, menţionând că nu a dispărut doar un comentator sportiv ci şi un om de mare calitate. 

''Pentru mine a fost un şoc când am aflat. Ştiam că este bolnav dar am sperat că medicii pot face minuni. Ultima oară l-am văzut acum o lună şi ceva când am avut o întâlnire la Casa Campionilor. Nu am cuvinte. Din nefericire am pierdut nu numai un comentator de excepţie ci şi un om de mare calitate. Practic toţi am crescut cu comentariile lui, cu vocea lui inconfundabilă. A comentat toate competiţiile majore ale noastre, a fost prezent la momentele importante din viaţa sportivilor români. Face parte fără discuţii din istoria sportului românesc. Chiar dacă nu a cucerit nicio medalie, Cristian Ţopescu a fost un campion al sportului românesc. Nu va putea fi niciodată înlocuit în inimile noastre'', a declarat, marţi, pentru AGERPRES, Elisabeta Lipă. 

Fostul comentator sportiv Cristian Ţopescu a murit, marţi, în secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul Elias, a confirmat pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Silviu Negoiţă. 

"Da (n.r. a murit) la ora 16,00, în Terapie Intensivă. Degradarea stării generale, nu s-a mai putut face nimic", a spus medicul. AGERPRES

×
Subiecte în articol: cristian topescu