x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Emisiuni estivale la Antena 1

Emisiuni estivale la Antena 1

de Cristiana Stamatescu    |    25 Iun 2010   •   00:00
Emisiuni estivale la Antena 1

Antena 1 le-a pregătit telespectatorilor doritori de distracţie emisiuni una şi una. Începând din 3 iulie, Roxana Ionescu, Răzvan Popescu şi Octaviana Fieraru vă invită să petreceţi în fiecare sâmbătă, de la ora 20:30, la Star Avatar. Pe parcursul emisiunii, invitatul principal va selecta perechea sa de duet prin intermediul a trei avataruri, fără a vedea cine sunt vedetele din spatele acestora. Avatarurile, trei telespectatori ai Antenei 1, vor reprezenta în concurs artiştii ascunşi de la care vor primi indicaţii pentru a face faţă diverselor probe. La final, veţi asista la un duet memorabil cu vedetele preferate.

Daniel Buzdugan nu se lasă de farse. Mai mult decât atât, începând din 4 iulie, el face pe Cupidon. Rezultatul - Iubirea face farse. Un show în care o familie obişnuită va avea parte de o experienţă cel puţin ciudată când fiul sau fiica lor va veni acasă cu planuri serioase de căsătorie. Însă nu planurile de căsătorie vor fi adevărata surpriză, ci partenerul, o vedetă autohtonă. Relaţia dintre cei doi va genera multe momente haioase, de la reacţia părinţilor la ipostazele neobişnuite în care va fi prezentat invitatul ediţiei.

Cătălin Botezatu este, fără doar şi poate, cel mai râvnit burlac din România. Din 8 iulie, îl veţi putea vedea în fiecare joi, de la ora 20:30, la Burlacul. Cătălin va trebui să o aleagă din cele 22 de domnişoare prezente în competiţie pe cea care se apropie cel mai mult de idealul său feminin. Pe lângă suspansul şi emoţiile situaţiilor create de concurs, telespectatorii se vor bucura de imagini spectaculoase, filmate în locaţii exotice din ţară şi străinătate. Această emisiune extravagantă va purta privirile curioase într-o lume a rochiilor de gală, a maşinilor luxoase, a oraşelor de vis, a croazierelor în golfuri pustii şi a plimbărilor cu elicopterul deasupra vârfurilor de munte.

Sezonul estival aduce şi schimbări pentru emisiunile deja existente. Din 4 iulie, Superbingo Metropolis va începe duminica, de la ora 22:00, pregătit să ofere ca de obicei numeroase premii telespectatorilor. Acces Direct va intra în vacanţă din 30 iulie, dar telespectatorii vor avea şansa să revadă cele mai distractive momente filmate la "Bun de cinste" şi "Să te prezint părinţilor".

Pentru amatorii de aventuri supranaturale, Antena 1 are soluţii. Din 5 iulie, de luni până joi, la ora 23:30, intră în acţiune protagoniştii serialului Heroes. Eroii vă vor captiva cu puterile lor extraordinare, de la telepatie la previziuni şi călătorii în timp. În weekend, telespectatorii se vor distra alături de Maddie şi David, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 13:10.

În ceea ce priveşte grila de filme, acţiune este cuvântul de ordine. Wesley Snipes, Steven Seagal, Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone şi Noah Wyle sunt actorii cu care vă veţi întâlni în filme precum "The Detonator", "Shadow Man", "Sudden Death", "6h Day", "The Librarian".

×
Subiecte în articol: mass-media