x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Enrique Iglesias a petrecut într-un local bucureştean, alături de Vanghelie

Enrique Iglesias a petrecut într-un local bucureştean, alături de Vanghelie

31 Dec 2008   •   00:00

Mare spectacol la Romexpo. Invitatul principal vafi Enrique Iglesias. Artistul a ajuns încă de ieri după amiază în România. Cîteva ore mai tîrziu a verificat personal cum decurg ultimele pregătiri de dinaintea concertului, după care s-a relaxat într-un local din capitală.



Enrique Iglesias a ajuns la Bucureşti în cursul zilei de ieri. Îmbrăcat sport, cu ochelari de soare şi şapca trasă pe ochi, a vorbit în exclusivitate pentru Antena 3! Şi-a amintit de primul său concert în România şi de ospitalitatea românilor. Enrique Iglesias nu a avut prea multe pretenţii. A cerut doar o cameră întunecată şi multă mâncare vegetariană.

Enrique Iglesias a sosit la Romexpo la puţin timp după trupa sa. Vedeta spaniolă a fost aşteptată de organizatorul evenimentului, primarul Marian Vanghelie. Vanghelie a declarat:"Este starul serii, nu numai în România este starul serii oriunde în lume. Este o vedetă prin artiştii pe care i-am adus, am încercat de la an la an să venim cu tot ceea ce e mai bun".

Marţi noapte, artistul a poposit într-un local din Capitală. Alături i-au fost membrii trupei şi primarul Vanghelie. "Am venit să salutăm invitatul nostru, este un invitat deosebit. Am stabilit că mâine, la o anumită oră să luăm masa împreună. Este o chestie de care, ca şi gazdă, trebuie să ne ocupăm."

În jurul orei trei dimineaţa Enrique şi trupa au plecat spre hotel.
www.antena3.ro

×
Subiecte în articol: romania enrique iglesias