x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Eroare judiciara - Ucigasul lui Aurica Matei a fost eliberat

Eroare judiciara - Ucigasul lui Aurica Matei a fost eliberat

de Andreea Cascaval    |    Petru Zoltan    |    19 Feb 2007   •   00:00
Eroare judiciara - Ucigasul lui Aurica Matei a fost eliberat

Barbatul care l-a accidentat mortal in decembrie pe soseaua de centura a Capitalei pe Aurica Matei si care ulterior i-a ascuns trupul este liber.

Curtea de Apel Bucuresti l-a pus in libertate pe Victor Neciu (foto), barbatul care a produs la 4 decembrie 2006 un accident mortal pe soseaua de centura a Capitalei. Instanta superioara a descoperit ca judecatorii de la Tribunalul Bucuresti, desi admisesera solicitarea procurorilor Parchetului General de a prelungi cu 30 de zile mandatul de arestare emis pe numele lui Victor Neciu, au comis o eroare judiciara: au uitat sa semneze decizia de arestare. "Sunt dezamagita, isi bat joc de mine si de copii si de munca jurnalistilor", ne-a declarat consternata Mariana Matei, sotia victimei ucigasului, la auzul vestii. In schimb, avocatul lui Neciu sustine ca clientul sau nu e vinovat de omor deosebit de grav sau furt: "A fost un accident, urmat de fuga de la locul accidentului".

INCOMPETENTA. Inca din prima faza a anchetei, memoria lui Aurica Matei a fost calcata in picioare. Mai intai de incompetenta politistilor de la Ilfov, condusi de seful inspectoratului, comisarul-sef Florin Trosca. Mai marele Politiei din Ilfov, in loc sa-l caute pe criminal si sa gaseasca trupul victimei, se ratoia la "Jurnalul National", la mai bine de o luna de la tragicul eveniment, ca accidentul nici n-ar fi fost, iar daca ar fi fost in nici un caz cand ziceam noi. Oricum, se vede ca Florin Trosca are proptele bune, mai sus, pe la IGP si minister, probabil, pentru ca a ramas linistit la sefia inspectoratului. Dupa bataia de joc a politistilor, familia Matei este insultata, iarasi, de neglijenta judecatorilor.

×
Subiecte în articol: observator