x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Este fascinant!" Ce li se întâmplă femeilor în fiecare miercuri, la ora 15:30. Explicaţia experţilor

"Este fascinant!" Ce li se întâmplă femeilor în fiecare miercuri, la ora 15:30. Explicaţia experţilor

11 Sep 2013   •   15:38

Un studiu al unei companii producătoare de cosmetice arată că femeile arată mai bătrâne în fiecare miercuri la ora 15:30, scrie The Telegraph. Studiul a fost realizat la începutul acestui an.

Potrivit cercetării, o femeie din zece crede că miercuri este ziua cea mai stresantă a săptămânii, iar joi este ziua în care cele mai multe reprezentante ale sexului frumos fac sex. Ceea ce duce la o stare mult mai bună în ziua de vineri.

"Este fascinant acest lucru. Oboseala se resimte cel mai mult miercurea. Cantitatea de alcool consumată în weekend poate influența aspectul pielii la mijlocul săptămânii”, a afirmat Nichola Joss, expert în îngrijirea pielii.

În plus, toxinele și zahărul ce trebuie procesate solicită organismul.

Efectele vizibile ale alcoolului apar în 72 de ore, ”astfel miercurea după-amiaza este momentul neprielnic al săptămânii pentru frumusețea femeilor”, a precizat Joss.

"Este important ca femeile să doarmă 7-8 ore pe noapte. Dacă acest program nu este respectat, celulele pielii nu se pot reface", susțin specialiștii.


×